ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogBekijk onze nieuwste aanwinst: De Opel Corsa-e

Bekijk onze nieuwste aanwinst: De Opel Corsa-e

13-08-2020

Bekijk onze nieuwste aanwinst: De Opel Corsa-e

Met de elektrische versie van de Corsa heeft Opel een volwaardige elektrische auto in het compacte segment. Sinds kort is die Corsa-e ook onderdeel van de ActivLease vloot! Bekijk in deze blog de foto's en video van ons eigen exemplaar. Met zijn rijke uitrusting en actieradius tot zo'n 330 kilometer is de Corsa-e een zeer geschikte EV voor alledaags gebruik. Wilt u zelf ook een hippe Corsa-e leasen? Bij ActivLease is hij nog dit jaar uit voorraad leverbaar met slechts 8% bijtelling!

De Corsa-e is van alle gemakken voorzien

Ondanks zijn relatief compacte formaat is de Corsa-e een behoorlijk complete auto. Zo beschikt onze versie over 17 inch tweekleurige velgen, keyless entry, adaptive cruise control, climate control, achteruitrijcamera, navigatie met Apple CarPlay en een draadloos oplaadvak voor een smartphone. Met zijn zwarte zijspiegels, zwarte spoiler en donker getinte achterruiten ziet hij er lekker eigenwijs en sportief uit. Ook aan de veiligheid is gedacht. Opel heeft de Corsa-e voorzien van slimme hulpsystemen als verkeersbordherkenning en rijbaanherkenning.

Dankzij het ruime bereik rijdt u zuinig óf sportief

Het 50 kWh accupakket biedt een gemiddelde actieradius van zo’n 330 kilometer. Maar rijdt u bijvoorbeeld vaak op rustig tempo door de stad? Dan zal dit meer zijn. Op de website van Opel is een handige tool te vinden die voor uw situatie en rijgedrag een realistische actieradius kan uitrekenen. Met 3 rijstanden, eco, normaal en sport, past u het gedrag van de auto eenvoudig aan naar smaak. Bovendien is de Corsa-e leverbaar met 3 fase lader, zodat een lege accu sneller weer vol te laden is. 

Corsa-e2 Corsa-e3 Corsa-e4 Corsa-e5 Corsa-e6

Samen met de Peugeot e-208, die we ook onlangs konden uitproberen, is de Corsa-e een van de leukste en veelzijdigste EV’s die nu te leasen zijn! Vraag gerust een vrijblijvende leaseofferte bij ons aan, dan nemen onze medewerkers snel contact met u op.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBekijk onze nieuwste aanwinst: De Opel Corsa-e