ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogCitroën DS3 leasen? Deze Givenchy Le MakeUp kom...

Citroën DS3 leasen? Deze Givenchy Le MakeUp komt eraan

13-08-2016

Citroën DS3 leasen? Deze Givenchy Le MakeUp komt eraan

De Citroën DS3 is al populair onder vrouwelijke autorijders en nu zetten de Fransen daar volledig op in met een nieuwe limited edition. Ze slaan de handen ineen met het Franse make-up merk Givenchy door een limited edition DS3 Givenchy LeMakeup auto op de markt te brengen. Vanaf september komen er 30 exemplaren naar Nederland toe. ActivLease vertelt je wat deze DS3 zo bijzonder maakt.

Make-up bij Citroën DS3 inbegrepen

Allereerst komt de Citroën DS3 Givenchy Le MakeUp met een speciale make-up set geleverd. Deze is weggewerkt in de middensteun maar daar beginnen de leuke details slechts. De verlichting van het interieur is geoptimaliseerd voor het aanbrengen van make-up. Uiteraard in de bijrijdersstoel waar de make-up spiegel nog gewoon in de zonneklep zit.

Citroën DS3 Givenchy Le MakeUp

Exclusieve accessoires

Nog een leuk detail is het dak van de Citroën DS3. Die heeft dezelfde lakkleur als de nagellak. Idem voor de DS3 spiegelkappen. Het interieur wordt geleverd met een roze dashboardpaneel, speciale vloermatten, multimediasysteem met touchscreen en parkeersensoren.

Citroën DS3 Givenchy Le MakeUp

Citroën DS3 leasen bij ActivLease

Slechts 30 exemplaren komen in september naar Nederland toe. De Citroën DS3 Givenchy Le MakeUp is daardoor bijzonder exclusief. Alle reguliere uitvoeringen van de premium Citroën zijn te leasen bij ActivLease. Naast de Citroën DS3 leasen kunt u ook de Citroën C3 rijden op leasebasis. Bekijk ons Citroën leaseaanbod of neem contact op met onze adviseurs voor vrijblijvend advies over een Citroën DS3 lease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogCitroën DS3 leasen? Deze Givenchy Le MakeUp kom...