ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De Mercedes-Benz eVito krijgt aanzienlijk meer actieradius dankzij een grotere accu

06-12-2021

De Mercedes-Benz eVito krijgt aanzienlijk meer actieradius dankzij een grotere accu

Met de elektrische eVito was Mercedes-Benz er als een van de eerste bij met een elektrische bedrijfswagen. De huidige eVito gaat alweer mee sinds 2018 en sindsdien zijn de ontwikkelingen bij de elektrische bussen die te leasen zijn snel gegaan. De eVito heeft er concurrenten bij gekregen zoals de Peugeot e-Expert en Opel Vivaro-e. Mercedes-Benz geeft de eVito daarom nu een update met onder andere flink meer actieradius. Hierdoor is de eVito weer helemaal bij de tijd!

Groter accupakket voor meer actieradius

De Mercedes eVito krijgt vanaf nu standaard een 66 kWh accupakket. Hiermee is de actieradius flink gestegen, want Mercedes beloofd een actieradius tot 314 kilometer. Waar de oude Mercedes eVito met een actieradius van 137 kilometer echt nog op stadsritten gericht was, kan de vernieuwde eVito ook makkelijk grotere afstanden afleggen. De aandrijving wordt nog steeds verzorgd door een elektromotor van 115 pk. Wij bekeken de huidige eVito al uitgebreid in onze EV TEST. Bekijk hieronder onze ervaringen!

Snelladen is nu standaard mogelijk

Met een grotere accu aan boord is het natuurlijk ook fijn als deze weer snel op te laden is. Daarom is de vernieuwde eVito nu van standaard geschikt voor snelladen. Standaard kan de eVito snelladen met een laadvermogen van 50 kWh, maar optioneel kunt u nog kiezen voor 80 kWh. Hiermee is de eVito in 35 minuten weer van 10% naar 80% vol te laden. Ideaal voor een kopje koffie tijdens een langere rit!

Rijkere standaarduitrusting

Het nieuws blijft niet bij een grotere accu en sneller laden. Ook de standaarduitrusting is door Mercedes uitgebreid. Stoelverwarming voor de bestuurder, een multifunctioneel stuurwiel en 17” velgen zijn voortaan standaard. Natuurlijk is de Mercedes eVito bij ActivLease te leasen. Ook voor andere elektrische bedrijfswagens bent u bij ons aan het goede adres. Zo kunt u een vrijblijvende leaseofferte aanvragen voor bijvoorbeeld de Toyota Proace Electric of de Peugeot e-Expert.

Lease acties voor de Mercedes Vito (Gesloten bestel) bij ActivLease

35kWh eVito L2 Lang
Mercedes Vito
Beste prijs
35kWh eVito L2 Lang
 
Actieradius:
150 km
Leaseprijs:
€ 537,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Mercedes-Benz eVito krijgt aanzienlijk meer...