ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe elektrische VW Golf komt eraan

De nieuwe elektrische VW Golf komt eraan

29-09-2016

De nieuwe elektrische VW Golf komt eraan

U moet nog wel heel even geduld hebben, want dit model van Volkswagen komt pas eind 2018 of begin 2019 op de markt, maar Herbert Diess (voorzitter van Volkswagen) heeft onlangs bekend gemaakt in de Duitse media, dat tijdens de Paris Motor Show in oktober 2016 daadwerkelijk het prototype van een volledig elektrische Golf wordt gepresenteerd! Deze Golf kan 500 km rijden op een laadtijd van 15 minuten. Daarmee zal deze Golf zich overduidelijk onderscheiden van de andere elektrische voertuigen.

Het is nog niet duidelijk hoe Volkswagen deze indrukwekkende cijfers wil bereiken, waarschijnlijk zullen daar speciale laadpalen voor gebruikt moeten worden.

Het nieuwe model zal het exterieur hebben van de huidige Golf, maar de binnenruimte van een Passat. Een prijs voor dit voertuig wordt op dit moment nog niet genoemd. Het is wel de bedoeling, dat deze minder duur zal worden dan auto’s met een diesel- cq. Benzinemotor.

Voor diegene, die niet wil wachten op deze nieuwe elektrische Golf, is de e-Golf met 4% bijtelling misschien nu al een goede optie. Deze e-Golf heeft een actieradius van 190 km en kan met een snellader binnen een half uur voor 80% opgeladen zijn.

Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn de VW Passat GTE of de VW Golf GTE, beide met 15% bijtelling (nog tot eind 2016).

Wilt u meer informatie over deze nieuwe Golf? Of wilt u juist meer informatie over de auto's, die nu al leverbaar zijn, zoals de e-Golf, Golf GTE of Passat GTE? Neem dan contact op met het team van ActivLease. Zij kunnen u helpen de keuze te maken, die het beste bij u past.

Voor meer informatie omtrent de diverse laadpalen verwijzen wij u naar onze laadpalen-pagina.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe elektrische VW Golf komt eraan