ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe Peugeot 208 heeft een futuristisch dashboard...

De Peugeot 208 heeft een futuristisch dashboard met 3D scherm

28-11-2019

De Peugeot 208 heeft een futuristisch dashboard met 3D scherm

In de meeste nieuwe leaseauto’s heeft het traditionele instrumentenpaneel achter het stuur al plaatsgemaakt voor een digitaal scherm. Dat maakt het tegenwoordig makkelijker om bijvoorbeeld de snelheid en actieradius af te lezen. Maar de Peugeot 208 gaat nog een stapje verder. De auto gebruikt een holografisch 3D-effect om informatie nog beter leesbaar te maken. Dat is niet alleen veiliger maar geeft het dashboard ook een futuristisch tintje. ActivLease legt uit hoe het werkt en biedt u graag een scherpe Peugeot 208 leaseofferte aan.

3D instrumentenpaneel

Het head-up instrumentarium is een leaseoptie voor de gewone Peugeot 208 en standaard al aanwezig op de elektrische variant. Het is net als veel andere digitale schermen te personaliseren zodat het alleen de informatie toont die u wilt zien, zoals de actieradius of navigatieaanwijzingen. Maar dit display is echt van een nieuwe generatie. Het gebruikt een 3D-effect om belangrijke informatie nog makkelijker leesbaar te maken. Dat ziet er niet alleen gaaf uit maar zorgt er ook voor dat u minder snel de focus op de weg kwijtraakt.

Peugeot i-Cockpit 3D

Het unieke display is een onderdeel van het Peugeot i-Cockpit 3D. Dat is ook beschikbaar voor andere leaseauto's van Peugeot en bestaat verder uit een multifunctioneel stuurwiel en een infotainmentsysteem met 10 inch touchscreen. Het geheel is ontworpen met het oog op meer comfort en een intuïtieve besturing van de belangrijkste functies zoals navigatie en radio. Dat kan bijvoorbeeld met de bedieningstoetsen op het stuur, de knoppen onder het grote beeldscherm maar ook via spraakcommando’s.

Slimme rijhulp

Natuurlijk komt de Peugeot 208 met allerlei slimme rijhulpsystemen die u nog meer ontzorgen tijdens het autorijden. De auto heeft bijvoorbeeld adaptieve cruise control en kan daarmee zelfstandig accelereren en afremmen. Ook geeft hij een waarschuwingssignaal als u van de rijbaan raakt of een ander voertuig in uw dodehoek hebt. Met de 208 hoeft u nooit meer handmatig de ruitenwissers of koplampen aan te doen en zelfs het in- en uitparkeren kan de Peugeot volledig van u overnemen!

Peugeot 208

Voordelig de Peugeot 208 leasen kan bij ActivLease

De nieuwe Peugeot 208 is in alle uitvoeringen beschikbaar bij ActivLease. Bekijk onze leasevoorraad voor meer informatie. Begin 2020 komt ook de elektrische variant Peugeot e-208 op de markt en u kunt natuurlijk contact opnemen met onze medewerkers voor een vrijblijvende leaseofferte. Zoekt u een alternatief voor deze leaseauto in dezelfde prijsklasse? Bekijk dan ook zeker eens de nieuwe Opel Corsa en Renault Clio.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Peugeot 208 heeft een futuristisch dashboard...