ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De Porsche Cayenne E-Hybrid is terug en sterker dan ooit, bestel hem nu!

09-05-2018

De Porsche Cayenne E-Hybrid is terug en sterker dan ooit, bestel hem nu!

De Cayenne is de grootste en populairste SUV van Porsche en u kan hem nu leasen bij ActivLease! Aanvankelijk was de vernieuwde Cayenne alleen beschikbaar met benzine- en dieselmotoren, maar nu ziet ook de plug-in hybride versie het levenslicht: de Cayenne E-Hybrid. Dankzij de krachtige, efficiënte hybridetechniek, een verbeterde accu en nieuwe opties is de Porsche Cayenne E-Hybrid een interessante leaseauto voor zakelijke rijders. U kan de half elektrische Porsche al leasen bij ActivLease. Vraag een Cayenne plug-in hybrid leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers.

Sterker dan ooit

De Cayenne E-Hybrid is sterker dan ooit. Onder de motorkap ligt een 3,0-liter V6 benzinemotor van 340 pk met een 136 pk-sterke elektromotor, samen goed voor een vermogen van 462 pk en 700 Nm koppel. Dit maakt de prestaties van de nieuwste stekker-Porsche ronduit indrukwekkend, zeker voor een SUV. De nieuwe Cayenne sprint van 0 naar 100 km/u in slechts vijf seconden en bereikt een topsnelheid van 253 km/u.

Puur elektrisch rijden

De accu van de nieuwe Cayenne E-Hybrid krijgt ook een opwaardering. Porsche heeft de capaciteit verhoogd van 10,8 kWh naar 14,1 kWh, een toename van ongeveer 30 procent. In de puur elektrische stand komt u tot wel 44 kilometer ver, en met een normale stekker is de accu binnen acht uur weer volgeladen. Openbaar laden kan uiteraard ook en met een app op uw smartphone kan u het laadproces in de gaten houden.

Eerste Porsche met head-up display

Porsche levert de Cayenne E-Hybrid met een aantal interessante functies. Het Porsche Active Suspension Management (PASM) is standaard, het elektrische rolstabilisatiesysteem optioneel. Vinkt u de trekhaak aan, dan mag de SUV tot 3,5 ton trekken. De plug-in Cayenne is tevens de eerste Porsche die u kan leasen met een head-up display, dat handige informatie in het blikveld van de bestuurder projecteert. Andere opties zijn het Porsche InnoDrive hulpsysteem met adaptive cruise control, comfortstoelen met massagefunctie, voorverwarming op afstand en 22 inch lichtmetalen velgen.

Elektrische Porsche leasen bij ActivLease

De vernieuwde Porsche Cayenne E-Hybrid heeft een vanafprijs van 102.800 euro en is per direct te bestellen bij ActivLease. U kan de plug-in hybride SUV van Porsche leasen in alle beschikbare kleuren en uitvoeringen. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers, zij gaan graag voor u aan de slag en berekenen voor u een voorstel op maat. Wilt u liever een ander model Porsche Cayenne leasen of bent u op zoek naar een vergelijkbare semi-elektrische SUV? Alles is mogelijk bij ActivLease, uw leaseintermediair.

Bron: Porsche

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Porsche Cayenne E-Hybrid is terug en sterker...