ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>De Renault Talisman; stijlvolle leaseauto.

De Renault Talisman; stijlvolle leaseauto.

08-02-2016

De Renault Talisman; stijlvolle leaseauto.

De Renault Talisman; stijlvolle leaseauto.

Onlangs heeft Renault de nieuwe Talisman geïntroduceerd. Het model komt eerst beschikbaar als sedan, maar binnenkort zal ook een ruime Estate volgen. De Tallisman is beschikbaar met 21% bijtelling. De elegante verschijning zal zijn voorganger, de Laguna, moeten doen vergeten.

21% bijtelling

De Talisman komt beschikbaar met diverse motoren. Interessant voor de zakelijke rijder is de beschikbaarheid van twee diesels met 21% bijtelling; zowel de dCi 110 als de dCi 130 vallen in dit tarief. Dat geldt overigens alleen voor de handgeschakelde versies. De versies met EDC-automaat vallen in de 25% categorie. De sterkste diesel is de dCi 160. Verder zijn er nog twee benzinemotoren leverbaar, met 150 of 200 pk, die altijd gekoppeld zijn aan de EDC-automaat.

Initiale Paris

De Renault Talisman is vanaf het eenvoudigste uitrustingsniveau, de Life, al riant uitgerust, met zaken als automatische dual-zone airconditioning, een met leder bekleed stuurwiel, acht airbags, digitale radio DAB+ en Bluetooth. Het hoogste uitrustingsniveau, de Initiale Paris, biedt luxe en comfort zoals je dat in het premium segment mag verwachten.

De prijzen voor de Renault Talisman beginnen bij € 30.590,- voor de 110 dCi Life. Deze uitvoering is al te leasen vanaf € 557,- per maand. Configureer deze auto op onze website of kijk in onze Outlet en vraag direct een offerte aan voor operational lease of financial lease.