ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe Renault Talisman; stijlvolle leaseauto.

De Renault Talisman; stijlvolle leaseauto.

08-02-2016

De Renault Talisman; stijlvolle leaseauto.

De Renault Talisman; stijlvolle leaseauto.

Onlangs heeft Renault de nieuwe Talisman geïntroduceerd. Het model komt eerst beschikbaar als sedan, maar binnenkort zal ook een ruime Estate volgen. De Tallisman is beschikbaar met 21% bijtelling. De elegante verschijning zal zijn voorganger, de Laguna, moeten doen vergeten.

21% bijtelling

De Talisman komt beschikbaar met diverse motoren. Interessant voor de zakelijke rijder is de beschikbaarheid van twee diesels met 21% bijtelling; zowel de dCi 110 als de dCi 130 vallen in dit tarief. Dat geldt overigens alleen voor de handgeschakelde versies. De versies met EDC-automaat vallen in de 25% categorie. De sterkste diesel is de dCi 160. Verder zijn er nog twee benzinemotoren leverbaar, met 150 of 200 pk, die altijd gekoppeld zijn aan de EDC-automaat.

Initiale Paris

De Renault Talisman is vanaf het eenvoudigste uitrustingsniveau, de Life, al riant uitgerust, met zaken als automatische dual-zone airconditioning, een met leder bekleed stuurwiel, acht airbags, digitale radio DAB+ en Bluetooth. Het hoogste uitrustingsniveau, de Initiale Paris, biedt luxe en comfort zoals je dat in het premium segment mag verwachten.

De prijzen voor de Renault Talisman beginnen bij € 30.590,- voor de 110 dCi Life. Deze uitvoering is al te leasen vanaf € 557,- per maand. Configureer deze auto op onze website of kijk in onze Outlet en vraag direct een offerte aan voor operational lease of financial lease.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.