ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe Volkswagen e-Crafter bedrijfswagen is volled...

De Volkswagen e-Crafter bedrijfswagen is volledig elektrisch en nu te bestellen

12-11-2018

De Volkswagen e-Crafter bedrijfswagen is volledig elektrisch en nu te bestellen

Elektrische bestelwagens zijn voor de Nederlandse ondernemer interessanter dan ooit. De brandstof- en onderhoudskosten zijn in verhouding tot reguliere bedrijfswagens een stuk lager en de aandacht van grote automerken heeft het aanbod sterk verbeterd. Een van de nieuwste modellen is de Volkswagen e-Crafter, een grote, emissievrije bestelbus met veel laadvermogen. ActivLease is specialist in elektrische mobiliteit en vertelt u er alles over. Lees verder voor de details of vraag meteen een financial leaseofferte aan!

Volkswagen e-Crafter prijzen

De Volkswagen e-Crafter vanafprijs is 69.100 euro exclusief BTW. Dit geldt voor de versie met 1,0 ton laadvermogen. Een versie met 1,75 ton laadvermogen is ook te bestellen, deze kost 72.650 euro. Volkswagen heeft op slimme wijze het batterijpakket in de bodem verwerkt. Hierdoor beschikken beide varianten over een maximaal laadvolume van 10,7 m3, evenveel als de gewone Crafter. De Volkswagen e-Crafter financial leasen? Klik op de knop hieronder om een persoonlijke, vrijblijvende offerte te ontvangen!

Offerte aanvragen

Genoeg actieradius voor de binnenstad

De Volkswagen e-Crafter is ideaal voor emissievrije distributie in de binnenstad, waar vervuilende dieselauto’s al vaak niet meer worden toegelaten. De elektrische bestelbus heeft een accupakket van 35,8 kWh en moet daarmee een actieradius halen van 173 km volgens NEDC. Dat is meer dan genoeg bereik voor ondernemers die kortere afstanden afleggen. Het opladen van de e-Crafter kan op het werk, onderweg of thuis. Met een snellader is de accu in ongeveer 45 minuten weer voor 80% vol.

VW e-Crafter interieur
VW e-Crafter laadruimte
VW e-Crafter
VW e-Crafter opladen

De elektromotor van de e-Crafter is lekker stil, 110 kW sterk en levert direct vermogen met een maximaal koppel van 290 Nm. Dat maakt het voor ondernemers veel aangenamer om de hele dag door de stad en het drukke verkeer te rijden.

8 jaar garantie en onderhoud

Volkswagen heeft de e-Crafter rijkelijk uitgerust en komt standaard met Navigatie Discover Media, climatronic airco, LED-verlichting, stoelverwarming voorin, DAB+ en diverse rijassistentiesystemen zoals ParkPilot en Lane Assist. Aan comfort zit u dus niet verlegen. Ook levert Volkswagen een dienstenpakket met 8 jaar garantie op de accu en 8 jaar onderhoud en apk. Daarnaast kunnen bestuurders online of op de zaak rijtrainingen volgen om zo het maximale uit de actieradius te halen.

Volkswagen e-Crafter financial lease aanvragen

Benieuwd of de Volkswagen e-Crafter elektrische bestelwagen voor u interessant is? ActivLease is expert in elektrisch leasen. Wij geven u advies op maat en vinden voor u de financiële lease oplossing die past binnen uw bedrijf. U kunt online een VW e-Crafter financial lease offerte aanvragen. Onze lease adviseurs gaan dan meteen voor u aan de slag om een persoonlijk voorstel te berekenen!

Bron: VW Bedrijfswagens

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Volkswagen e-Crafter bedrijfswagen is volled...