ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDit is de nieuwe Land Rover Discovery 2017

Dit is de nieuwe Land Rover Discovery 2017

06-09-2016

Dit is de nieuwe Land Rover Discovery 2017

De nieuwe Land Rover Discovery laat zijn neus zien, letterlijk. De Britten hebben de voorkant van hun nieuwe SUV online geplaatst, een paar weken voor de officiële onthulling op de Autosalon van Parijs. Meteen is duidelijk dat de Discovery de designtaal van de Range Rover lijn heeft overgenomen. De Land Rover Discovery is niet langer vierkant maar komt met een vloeiend lijnenspel waar wij nu al enthousiast van worden. Wat heeft Land Rover nog meer veranderd aan de Discovery?

Verbeterde prestaties

De Britten geven ten eerste de garantie dat de nieuwe Land Rover Discovery alles kan wat een Land Rover Discovery hoort te doen. De SUV voor het grovere werk kan straks gewoon off road gaan en 7 personen vervoeren zonder dat u al te veel comfort verliest. Ook trekt de Discovery zonder moeite 3500 kg mee aan de trekhaak.

Daartegenover wordt de Land Rover Discovery wel gebruiksvriendelijker op verharde wegen. Land Rover werkt druk aan het verbeteren van de gebruiksprestaties in de bebouwde kom en de uiteindelijke versie zal aanzienlijk lichter zijn dan de huidige Discovery. Goeie zaak want dat is ook de ontwikkeling bij concurrerende SUV’s.

Land Rover Discovery 2017

Land Rover Discovery motor aanbod

De nieuwe Land Rover Discovery kan met een lichtere motor geleverd worden, respectievelijk een 2.0 liter viercilinder dieselmotor met 240 pk vermogen. De huidige 3.0 zescilinder dieselmotor blijft leverbaar en krijgt zelfs met wat extra vermogen.

Nieuwe Land Rover Discovery leasen bij ActivLease

Wat de aanpassingen betekenen voor de aanschafprijzen en CO2-uitstoot is nog niet bekend maar ActivLease houdt u graag op de hoogte. U kunt de nieuwe Land Rover Discovery leasen vanaf begin 2017. Meer informatie volgt eind september wanneer de Land Rover Discovery zijn officiële introductie krijgt in Parijs. Voor meer details over een Land Rover leasen of Range Rover leasen, of het aanvragen van een offerte, kijk op onze Land Rover leasepagina.

Tags
Land Rover
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit is de nieuwe Land Rover Discovery 2017