ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDit is de Toyota Yaris Cross: nieuwe SUV en Toy...

Dit is de Toyota Yaris Cross: nieuwe SUV en Toyota's volgende verkooptopper?

23-04-2020
Dit is de Toyota Yaris Cross: nieuwe SUV en Toyota's volgende verkooptopper?

De Toyota Yaris doet het erg goed in de verkoop en het merk wil dat succes graag uitbreiden. De volgende stap is dan vrij logisch: het merk komt met een SUV op basis van diezelfde auto. De Toyota Yaris Cross is een grotere, opgehoogde Yaris met hybride techniek. Vanaf 2021 gaan we zien of dit opnieuw een recept wordt voor succes, want vanaf die datum kunt u de nieuwe Toyota Yaris Cross leasen.

Groot en stoer

De Toyota Yaris Cross staat op hetzelfde platform als de gewone Yaris, maar is wel iets groter dan die hatchback versie. Om precies te zijn 24 centimeter langer, 2 centimeter breder en 9 centimeter hoger. En hoe ziet dat er uit? Op de afbeeldingen is een stoere SUV te zien, met een hoge voor- en achterkant, flink aangedikte wielkasten en grote 18 inch wielen. Het lijkt haast een klein broertje van de Toyota RAV4. Deze auto is duidelijk niet bang voor een hobbelig bospad!

Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross krijgt een hybride aandrijving

Hybride

Wie in het overvolle SUV-segment nog wil opvallen moet iets unieks brengen. En de Toyota Yaris Cross doet dat met zijn hybride aandrijflijn. Die bestaat uit een 1.5 liter benzinemotor en een elektromotor die samen 116 pk leveren. De zuinige aandrijflijn zorgt ervoor dat de CO2-uitstoot van de auto onder de 90 gram/km blijft en dat levert de leaserijders straks ook een fijn belastingvoordeel op.

Toyota Yaris Cross leasen kan vanaf 2021

Toyota heeft veel vertrouwen in de Yaris Cross en wil er jaarlijks maar liefst 150.000 stuks van bouwen. We zijn benieuwd hoe de nieuwe compacte SUV het gaat doen in een segment waar de Renault Captur en Nissan Juke de dienst uitmaken. Prijzen en levertijden zijn nog niet bekend, maar we mogen de Toyota Yaris Cross in de loop van volgend jaar verwachten u vanaf dan kunt u ook een vrijblijvende leaseofferte aanvragen bij ActivLease. Interesse? Blijf dan onze nieuwspagina goed volgen!

Lease acties voor de Toyota Yaris Cross bij ActivLease

1.5vvti Hybrid 115 Business automaat
Toyota Yaris Cross
Onderweg naar NL
1.5vvti Hybrid 115 Business automaat
Netto bijtelling:
€ 212,-
 
Leaseprijs:
€ 504,- € 479,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit is de Toyota Yaris Cross: nieuwe SUV en Toy...