ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogEen nieuwe cross-over: De Audi Q2

Een nieuwe cross-over: De Audi Q2

01-03-2016

Een nieuwe cross-over: De Audi Q2

Wat een verrassing tijdens de Autosalon van Genève! Audi heeft de Q2 onthuld. De nieuwe cross-over, door Audi SUV genoemd, wordt dan onder de Q3 gepositioneerd maar krijgt tal van snufjes uit het hogere segment mee.

Er komt onder andere een touchpad om het infotainmentsysteem mee te bedienen, een digitaal instrumentenpaneel, een head-up display, WiFi hotspot, adaptive cruise control en verkeersbordherkenning.

Het design wijkt wat af van de rest van de Q modellen. De daklijn is meer aflopend en het front heeft naar verhouding grote lichtunits. Ook aan de achterkant een andere opzet, de lichtunits zijn vierkant en ook de grijze c-stijlen zijn een opvallend detail.

Motorisch is er straks in de Q2 te kiezen uit 3 benzine en 3 diesel motoren. De zakelijke rijder zal dus genoeg keuze hebben om de Q2 als interessante leaseauto te gaan rijden.

Het is nog even geduld hebben, de Audi Q2 wordt aan het eind van de zomer verwacht bij de Nederlandse Audi dealers.

Hou onze website in de gaten de eerste interessante operational of financial lease aanbieding voor de Audi Q2. Zodra de prijzen bekend zijn, zullen we deze direct in onze outlet beschikbaar hebben. Overigens kunt u nu ook al profiteren van andere scherpe operational lease prijzen voor Audi in onze outlet en uit voorraad leverbare modellen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.