ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Eerste foto's nieuwe Kia Rio 2017

02-09-2016

Eerste foto's nieuwe Kia Rio 2017

De vierde generatie Kia Rio is hier! De Koreanen onthullen de nieuwe B-segmenter pas volledig op de Autosalon van Parijs maar nu al kunnen we wegdromen bij de eerste foto’s. De nieuwe Rio oogt wat zakelijker maar komt ook met meer luxe, vooral in het interieur. Begin 2017 wordt hij in de Nederlandse showrooms verwacht en uiteraard kunt u de nieuwe Kia Rio leasen bij ActivLease.

De Kia Rio wordt zakelijker en groter

Kia heeft voor de nieuwe Rio wel 3 designteams verzameld. In Zuid-Korea, de USA en Europa gingen ze aan de slag met de Rio. Het resultaat is een auto die zakelijker oogt dan de vorige Kia Rio. Hij heeft grotere buitenmaten en heeft over het algemeen meer weg van de Optima. De nieuwe Kia Rio is 15 millimeter langer (4.065 millimeter totaal) en 5 millimeter breder (1.725 mm totaal) gemaakt. De wielbasis van de Kia Rio neemt daarbij ook toe met 1 volle centimeter. Tot slot is de hoogte toegenomen.

Kia Rio 2017

Zwevend infotainmentscherm

Al met al krijgt u meer auto bij de nieuwe Kia Rio en dat ziet u vooral terug in het interieur. De Koreanen hebben hier echt grote aanpassingen gemaakt. De Rio kan vanaf 2017 met een zeer luxe uitrusting worden geleverd. De foto van het interieur laat een strak, bijna zakelijk dashboard zien met een groot infotainmentscherm als kroonjuweel. Het scherm is zo ontworpen dat het lijkt alsof hij zweeft. Wij vinden het wel wat!

Kia Rio 2017

Onthulling op de Autosalon van Parijs

Gegevens over de details, motoren en uitrustingsniveaus zijn nog spaarzaam. Kia onthult de nieuwe Kia Rio officieel op de Autosalon van Parijs. Startdatum: 29 september. ActivLease houdt u op de hoogte en kan een leaseofferte berekenen zodra de prijzen bekend zijn. U kunt nu ook al contact met ons opnemen, wij houden u dan op de hoogte zodra er meer informatie over de nieuwe Kia Rio bekend is.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogEerste foto's nieuwe Kia Rio 2017