ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Elektrische Ford Mustang Mach-E mag bijna van stal

14-11-2019

Elektrische Ford Mustang Mach-E mag bijna van stal

Eindelijk weten we hoe de eerste volledig elektrische auto van Ford heet. Het is de Ford Mustang Mach-E geworden, een elektrische SUV die qua design geïnspireerd is op de Mustang en zelffs de naam van het wilde paard draagt. Dat belooft wat! Op 18 november wordt het model voorafgaand aan de Los Angeles Auto Show in volle glorie getoond aan de wereld en vanaf dan kunnen klanten online een reservering plaatsen. ActivLease is natuurlijk zeer benieuwd en in aanloop naar de onthulling kijken we of al een beetje wild worden van de elektrische Ford.

600 km actieradius

De Ford Mustang Mach-E is de eerste elektrische auto die het beroemde logo met de galopperende pony draagt. Ford is er dan ook alles aan gelegen om de onthulling groots aan te pakken. De presentatie wordt wereldwijd gelivestreamd en zelfs acteur Idris Elba komt opdraven. Wat voor specificaties de auto krijgt is nog niet bekend maar gezien de modelnaam verwachten we een indrukwekkend aantal paardenkrachten. Volgens de website moet de Mach-E een puur elektrische actieradius van maximaal 600 kilometer WLTP kunnen halen.

Elektrische Ford Mustang

De naam Mustang staat voor veel mensen synoniem aan krachtpatsers met brullende V8 motoren. Dat Ford de iconische naam nu aan een elektrische SUV durft te plakken getuigt van zelfvertrouwen én veranderende tijden. Maar de oorspronkelijke Mustang is nog niet helemaal verdwenen. Op designschetsen en spionagefoto’s zijn al flarden van de Mach-E te zien, met de typerende sportieve daklijn en gestreepte achterlichten van een Mustang.

Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E First Edition

Vroege bestellers van de Mustang Mach-E kunnen uitkijken naar de First Edition, een gelimiteerde uitvoering van de elektrische SUV die ongetwijfeld is volgestopt met aantrekkelijke extra’s en speciale badges. Wie een reservering plaatst krijgt van Ford een uitnodiging om de auto van tevoren naar wens samen te stellen. Meer informatie over de First Edition en de levertijden volgt na de introductie.

Elektrische Ford vanaf eind 2020 bij ActivLease

De elektrische Ford Mustang Mach-E is naar verwachting vanaf eind 2020 beschikbaar. We zijn benieuwd hoe de auto zich verhoudt tot de Tesla Model Y, een geduchte concurrent die ietsje later om de hoek komt kijken. ActivLease vertelt u natuurlijk alles over het model zodra Ford de details vrijgeeft. U kunt bij ons al meerdere Ford modellen voordelig leasen, zoals de Ford Focus en de nieuwe Ford Kuga plug-in hybride!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Ford Mustang Mach-E mag bijna van stal