ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Handige tips voor het opladen van de Volkswagen Passat GTE

14-10-2016

Handige tips voor het opladen van de Volkswagen Passat GTE

De Volkswagen Passat Variant GTE Connected Series en Limousine GTE Connected Series zijn in de aanbieding bij ActivLease. Wij hebben reeds veel nieuwe leaserijders aan deze geweldige hybrids geholpen. Echter elektrisch rijden is een belangrijke stap die aanpassingen vergt. Alleen door regelmatig volledig het accupakket te laden, profiteert u ten volle van de hybride aandrijving van de Volkswagen Passat GTE Connected Series. Volg de tips van ActivLease en haal alles uit uw Passat GTE.

De voordelen van laden bij een openbare laadpaal

Nederland is een voorloper op het gebied van elektrisch rijden. Via www.oplaadpalen.nl vindt u een recent overzicht van alle laadpunten en laadpalen in Nederland. Samenvattend hoeft u nooit ver te zoeken voor een laadpaal in de bebouwde kom. Om elektrisch rijden aan te sporen, mag u zelfs regelmatig parkeren op de betere parkeerplaatsen, dichtbij uw bestemming!

Er wordt dan uiteraard wel van u verwacht dat de stekker van de Volkswagen Passat GTE met de laadpaal is verbonden. Betalen kan met een bankpas en de meegeleverde oplaadstekker van Volkswagen is voorzien van beveiliging. De stekker kan er dus niet zomaar uitgetrokken worden.

Uw Volkswagen Passat GTE zakelijk laden

Omdat de Volkswagen Passat GTE Connected Series als zakelijke leaseauto zeer interessant is, kunt u ook zakelijk laden. Verscheidene laadpassen zijn bekend in Nederland en ActivLease geeft de voorkeur aan Greenflux. Met Greenflux kunt u bij meer dan 10.000 laadpunten uw Passat GTE opladen. Bovendien kiest u met Greenflux voor 100% milieuvriendelijke stroom, gegenereerd door Hollandse windmolens.

Volkswagen Passat GTE Connected Series

Thuisladen? Hier moet u op letten

De Volkswagen Passat GTE Connected Series komt met oplaadstekker voor publieke laadpunten maar u kunt ook opladen via een 230 volt stopcontact. Deze stopcontacten zijn standaard in Nederlandse huishoudens. Om de volle elektrische actieradius van 50 kilometer (volgens NEDC) te behalen, zult u de Passat GTE enkele uren moeten laten laden.

Het is ook belangrijk op te letten welke andere elektrische apparatuur er op dezelfde groep is aangesloten. Ervan uitgaand dat u uw auto bij of in de garage oplaadt, bestaat de kans dat uw wasmachine of droger op dezelfde groep is aangesloten. Laat deze apparatuur niet tegelijkertijd draaien, want dat is te veel belasting. De stop kan doorslaan!

Zelf een laadpunt installeren

De beste oplossing voor thuisladen is door zelf een laadpunt te installeren. In samenwerking met ICU Alfen biedt ActivLease diverse laadpunten aan die makkelijk aan de muur geïnstalleerd kunnen worden. U kan ook een laadpaal laten installeren, alles van hoge kwaliteit materialen en strak vormgegeven. Een mooie toevoeging aan uw privé omgeving.

Meer informatie over de Volkswagen lease acties

Mocht u meer tips willen ontvangen voor het opladen van uw (toekomstige) hybrid of elektrische auto. De medewerkers van ActivLease staan voor u klaar. Meer informatie over laden op het werk, thuisladen of het installeren van een laadpunt, vindt u op onze laadpalen informatiepagina. De Volkswagen Passat Variant GTE Connected Series en Volkswagen Passat Limousine GTE Connected Series zijn tijdelijk voor de scherpste leaseprijs van Nederland uit onze voorraad leverbaar. U kan nog tot eind december uw leaseauto registeren en profiteren van 15% bijtelling. De Volkswagen Golf GTE Connected Series is ook in de aanbieding. Bekijk onze actiepagina voor de totale voorraad en bespaar tot wel 8000 euro!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHandige tips voor het opladen van de Volkswagen...