ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Introductie nieuwe Opel Mokka X 2016

07-02-2016

Introductie nieuwe Opel Mokka X 2016

De nieuwe Opel Mokka X krijgt premiere in Genève

De Opel Mokka X zal op de komende Autoshow van Genève worden geïntroduceerd. Opel heeft de Mokka X een stoerder uiterlijk meegegeven.

Exterieur en interieur wijzigingen

Aan de buitenkant wordt dat gerealiseerd door een gewijzigde neus en LED-koplampen. Er zijn komen ook een aantal nieuwe carrosseriekleuren beschikbaar.

Het interieur is aangepakt door het dashboard geheel te vernieuwen, zodat deze nu overeenkomsten heeft met het Opel Astra interieur. Er is veel aandacht besteed aan connectiviteit en infotainment. Naast de persoonlijke service-assistent Opel OnStar, met onder andere een WiFi hotspot, krijgt de Mokka X ook het IntelliLink-infotainmentsysteem, met Android Auto en Apple CarPlay, voor smartphone-connectie. 

Nieuwe diesel

De Opel Mokka X krijgt de beschikking over de nieuw ontwikkelde, geheel uit aluminium bestaande 1.6-liter CDTI dieselmotor. Deze motor levert 110 pk en 300 Nm bij 1.750-2.000 toeren per minuut. De motor zorgt voor een laag verbruik en laag geluidsniveau, minder trillingen en een soepele loop. Met de bijbehorende CO2-emissie van 99 g/km heeft deze motorvariant een bijtelling van 21%.

Najaar 2016

De nieuwe Opel Mokka X komt in het najaar van 2016 op de markt. De prijzen zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de auto bestelbaar is, kan je deze uiteraard via ActivLease zelf configureren en een lease offerte opvragen voor operational of financial lease. Kijk ook eens in onze Outlet, waar je ons aanbod van andere interessante te leasen Opel modellen vindt.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogIntroductie nieuwe Opel Mokka X 2016