ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe BMW 5 Serie prijzen en andere details be...

Nieuwe BMW 5 Serie prijzen en andere details bekendgemaakt

03-11-2016
Nieuwe BMW 5 Serie prijzen en andere details bekendgemaakt

De BMW 5 Serie werd eind oktober onthuld door de Duitsers en nu hebben ze de richtprijzen en leverdatum ook bekendgemaakt. De uitvoering met benzinemotor, de BMW 520i komt tegelijkertijd uit met de BMW 520d, het model met dieselmotor. Beide BMW 5 Serie modellen zijn vanaf 11 februari leverbaar. Vanaf half november kan u een bestelling bij ActivLease plaatsen. Wij berekenen snel en eenvoudig een leaseofferte voor u.

Leaseprijzen BMW 5 Serie instapmodellen

Het benzine instapmodel van de BMW 5 serie is de 520i, met 184 pk vermogen. De richtprijs voor leasen volgens BMW is 889 euro per maand. Het instapmodel voor diesel is de BMW 520d en komt met iets meer vermogen, 190 pk en een koppel van 400 Nm. Goede prestaties voor een 2 liter viercilinder motor. De richtprijs voor dit model is de 949 euro per maand. De BMW 5 Serie bevat ook uitvoeringen met sterkere motoren en luxere optiepakketten. Deze zijn allen leverbaar bij ActivLease en u kan meteen een offerte aanvragen.

BMW Films

Met de introductie van de 5 Serie heeft BMW ook een oude traditie in ere hersteld. Voor de lancering heeft de fabrikant een korte film gemaakt met de nieuwe auto in de hoofdrol. BMW startte 15 jaar geleden al met BMW Films van Hollywood-kwaliteit, maar de laatste jaren sloeg het merk deze dure promotie over. Nu is de BMW Film terug met ‘The Driver’. U kan de film met de BMW 5 Serie hieronder bekijken.

De BMW 5 Serie is vanaf 11 februari leverbaar en deze maand al te bestellen bij ActivLease. Later in 2017 komt BMW ook met een plug-in hybrid uitvoering genaamd de 530E iPerformance. Maar door de veranderende bijtellingsregels is het interessanter om nog in 2016 een van onze hybrides uit voorraad te leasen. Vraag een leaseofferte aan voor de BMW 5 Serie bij onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!

Tags
BMW
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe BMW 5 Serie prijzen en andere details be...