ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuwe Ford Puma scoort meteen goed bij debuut

27-12-2019

Nieuwe Ford Puma scoort meteen goed bij debuut

De Ford Puma is terug van weggeweest en weer helemaal van deze tijd. De moderne Puma is een compacte cross-over, die tevens een vernieuwde designtaal voor Ford introduceert. Ook al staat de nieuwe Puma een stuk hoger op zijn wielen dan het oorspronkelijke model én heeft hij er 2 deuren bij gekregen, het sportieve karakter is nog steeds duidelijk aanwezig. De opvallende luchtinlaten aan de voorkant en de diffuser aan de achterkant benadrukken dat extra. De nieuwe Ford Puma is vanaf begin 2020 leverbaar en nu al te leasen bij ActivLease!

Auto van het Jaar 2020

De Puma heeft kort na zijn introductie al indruk gemaakt op internationale journalisten, want het is één van de finalisten voor Auto van het Jaar 2020. En de concurrentie is niet mis, want tevens finalist zijn de Peugeot 208, Renault Clio, Porsche Taycan en Tesla Model 3. Of de Ford Puma zich Auto van het Jaar 2020 mag noemen weten we aan de vooravond van de Autosalon van Geneve, die op 5 maart begint.

5 sterren bij Euro NCAP

De Ford Puma staat er niet alleen goed op bij de journalisten maar ook bij het Euro NCAP. De auto kreeg diverse botsproeven te verduren waarbij de veiligheid voor inzittenden en andere weggebruikers wordt beoordeeld, evenals het functioneren van verschillende hulpsystemen zoals de automatische noodrem. De Puma scoort hoge cijfers in alle categorieën, goed voor een veiligheidsscore van vijf sterren. Euro NCAP concludeert dat de Puma ‘een van de veiligste keuzes in dit segment’ is!

Hybride aandrijving

Ook op motorisch gebied is de Puma helemaal van deze tijd. Dankzij het mild hybride aandrijfsysteem is een extra laag brandstofverbruik mogelijk. Hierbij wordt de 1.0 EcoBoost motor ondersteund door een elektrische krachtbron. De motor kan zichzelf uitschakelen tijdens het stationair draaien of uitrollen. Het werk wordt zonder onderbreking overgenomen door de 48V-accu, die automatisch wordt opgeladen tijdens het rijden. Ook de motoren zonder hybride techniek rijden extra zuinig dankzij cilinderuitschakeling. Hierbij gaat de motor op 2 cilinders rijden als de auto het volledige vermogen niet nodig heeft.

De Ford Puma is nu leverbaar bij ActivLease

Met de nieuwe Ford Puma is het aanbod van compacte cross-overs wederom groter geworden. Met populaire modellen zoals de Renault Captur, Peugeot 2008 en nu de Ford Puma valt er genoeg te kiezen. Al valt de Puma op door zijn extra sportieve uiterlijk, het interieur is een stuk soberder dan de andere genoemde modellen. De Ford Puma is nu bij ActivLease te bestellen. Neem snel contact op met onze medewerkers voor een aantrekkelijke leaseofferte!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Ford Puma scoort meteen goed bij debuut