ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Mercedes-Benz GLE prijzen bekend

Nieuwe Mercedes-Benz GLE prijzen bekend

17-11-2018

Nieuwe Mercedes-Benz GLE prijzen bekend

Levering van de nieuwe Mercedes GLE start begin 2019 bij ActivLease en de importeur heeft reeds de prijzen bekend gemaakt. De GLE zal vanaf 82.356 euro starten, waarvoor u dan de 300d 4Matic-uitvoering rijdt, voorzien van een krachtige dieselmotor en vierwielaandrijving. Onze vriendelijke medewerkers kunnen voor u een leaseofferte maken en u precies vertellen wat uw maandelijkse tarief voor de Mercedes GLE wordt. Contact opnemen kan telefonisch of via een contactaanvraag.

Benzine en diesel varianten te bestellen

Het standaard model van de Mercedes-Benz GLE is al uiterst indrukwekkend. Meegeleverd met de 300d 4Matic is een machtig sterke dieselmotor met een vermogen van 245 pk inclusief vierwielaandrijving. Voor de benzinerijders is er de Mercedes GLE 450, eveneens met vierwielaandrijving standaard geleverd. Deze zescilinder benzinemotor doet absoluut niet onder voor de dieselvariant met een vermogen van 367 pk. Bovendien leveren de Duitsers elektrische ondersteuning mee waardoor u tijdens het accelereren nog eens 22 pk extra mag benutten. De vanafprijs voor de GLE 450 4Matic start bij 99.672 euro.

Mercedes-Benz GLE 2018

Mercedes GLE E-Active Body Control voor maximaal comfort

Op termijn breidt Mercedes het GLE aanbod uit met nog meer dieselvarianten en een plug-in hybride uitvoering. Wel leveren ze de SUV vanaf dag 1 af met een totaal nieuw veringsysteem. E-Active Body Control maakt comfort op hobbelige wegen beter dan ooit tevoren. In Free-driving mode kan het tevens helpen om stabiliteit te bewaren tijdens het rijden. De Duitsers beweren zelfs dat de SUV off-road bijvoorbeeld uit een zandkuil zou kunnen komen dankzij de geavanceerde vering. Een ding is zeker: de SUV kan er ook goed door dansen. Bekijk dit geestige filmpje maar.

Bestel uw Mercedes GLE lease bij ActivLease

Begin 2019 levert ActivLease de eerste GLE’s af. U kan bij ons zowel de diesel als de benzine variant bestellen. Onze vriendelijke medewerkers maken graag een Mercedes-Benz GLE leaseofferte voor u en kunnen advies geven over uw leaseconstructie. Start het nieuwe jaar met de Mercedes-Benz GLE!

Bron: NU.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Mercedes-Benz GLE prijzen bekend