ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Nissan Leaf binnenkort te leasen met Pro...

Nieuwe Nissan Leaf binnenkort te leasen met ProPILOT

24-06-2017

Nieuwe Nissan Leaf binnenkort te leasen met ProPILOT

De nieuwe generatie van de elektrische Nissan Leaf krijgt zelfrijdende technologie. Nissan maakt bekend dat het vernieuwde model gebruik gaat maken van het ProPILOT systeem. De populaire stekkerauto kan hiermee zelfstandig sturen, accelereren en afremmen. Het goede nieuws gaat gepaard met een afbeelding van het nieuwe instrumentenpaneel. ActivLease kijkt uit naar de komst van de nieuwe Leaf van Nissan. U kunt bij ons zeer binnenkort een leaseofferte aanvragen voor de elektrische auto.

Zelfstandig rijden in de Nissan Leaf

Met Nissan’s ProPILOT technologie kan de nieuwe Leaf semiautonoom rijden over de snelweg en daarmee is de toekomst weer een stukje dichterbij. In de autonome stand, die via het stuurwiel geactiveerd wordt, kan de auto tot snelheden van 100 km/u zelfstandig bepalen om af te remmen, bij te sturen of gas te geven. Het systeem komt ook beschikbaar voor de gefacelifte Qashqai, en moet uiteindelijk zijn weg vinden naar alle nieuwe leaseauto’s van Nissan.

Meest geavanceerde elektrische auto

Nissan zegt dat het de komende jaren blijft sleutelen aan ProPILOT, dat uiteindelijk elke verkeerssituatie aan moet kunnen. Maar ook met de aankomende versie heeft Nissan al een bijzondere marktpositie. Volgens de Japanners zal het nieuwe model Leaf ‘de meest geavanceerde en toegankelijke elektrische auto zijn.’ Op dit moment zijn alleen Tesla's geavanceerder. In de toekomst moeten elektrische auto’s niet alleen bijdragen aan een betere luchtkwaliteit in de stad, maar ook verkeersopstoppingen voorkomen.

Nieuwe Nissan Leaf digitaal instrumentarium

Accupakket nieuwe Nissan Leaf

Door de rappe ontwikkelingen liggen de hedendaagse verwachtingen van elektrisch rijden veel hoger dan bij het debuut van de originele Leaf. Daarom heeft Nissan voor de nieuwe Leaf een verbeterde elektromotor klaarliggen. Nissan zou een accupakket leveren van 60 kWh, en daarmee is volgens NEDC een actieradius haalbaar van wel 500 elektrische kilometers.

Moderne look

Naast de nieuwe technologie krijgt de Leaf 2017 ook een styling update met een moderne look en de bekende V-Motion grille die alle huidige Nissan leasemodellen siert. Op de teaser afbeeldingen krijgen we alvast een voorschot op de speciale koplampen. Ook beschikt de Leaf voor het eerst over een digitaal instrumentenpaneel, waarop de bestuurder allerlei relevante rijinformatie kan aflezen.

Nissan Leaf leaseofferte aanvragen bij ActivLease

Bij ActivLease kunt u naar verwachting later dit jaar een leaseofferte aanvragen voor de elektrische Nissan Leaf met ProPILOT. Het nieuwe model krijgt in het vierde kwartaal zijn officiële onthulling. Elektrisch rijden is in 2017 fiscaal zeer aantrekkelijk dankzij het lage bijtellingspercentage voor elektrische auto’s. ActivLease is uw Nissan leaseintermediair, we hebben een groot aanbod leaseauto’s met 4% bijtelling ter beschikking. Bekijk onze voorraad of neem contact op met onze vriendelijke leaseprofessionals. Zij informeren u graag verder over de leasemogelijkheden en laadoplossingen voor thuis of op het werk.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Nissan Leaf binnenkort te leasen met Pro...