ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Vernieuwde Nissan Qashqai krijgt autonome techniek

Vernieuwde Nissan Qashqai krijgt autonome techniek

14-03-2017

Vernieuwde Nissan Qashqai krijgt autonome techniek

Nissan heeft de populaire Qashqai onder handen genomen en voorzien van een update. Het resultaat is te zien op de Autosalon van Genève: een crossover met een verfijnd design, verbeterde prestaties en vernieuwde techniek. De nieuwe Qashqai is tevens de eerste Nissan in Europa met ProPILOT, het autonome rijsysteem van Nissan. Later dit jaar kunt u bij ActivLease een leaseofferte aanvragen voor de nieuwe Qashqai.

Nissan ProPILOT

Met het ProPILOT hulpsysteem van Nissan kan de Qashqai automatisch accelereren, remmen en sturen. De autonome techniek is onderdeel van Nissan Intelligent Mobility, waar alle toekomstige modellen over moeten beschikken. Naast ProPILOT beschikt de Qashqai nu ook over voetgangersherkenning en Rear Cross Traffic Alert, zodat bestuurders tijdig kunnen anticiperen en de kans op ongelukken verkleint. Deze komen bovenop de bekende hulpsystemen zoals verkeersbordherkenning en parkeerhulp. Leaserijders die over de autonome functies van ProPILOT willen beschikken krijgen wel een domper te verduren. De autonome technologie komt namelijk pas volgend jaar beschikbaar.

Vernieuwd uiterlijk

In navolging van de Micra is ook het uiterlijk van de Qashqai futureproof gemaakt. De buitenkant is opgeleukt met een nieuwe motorkap, voor- en achterbumper en de V-motion grille die we al zagen bij andere modellen. In combinatie met de ‘boomerang’ dagrijverlichting en adaptieve LED-koplampen zorgt het ervoor dat de Japanse crossover een herkenbaar maar modern en premium uiterlijk heeft. Verder levert Nissan lichtmetalen velgen van 17 tot 19 inch, verbeterde dempers en wegligging en twee opvallende nieuwe kleuren: Vivid Blue en Chestnut Bronze.

Nissan Qashqai 2017

Qashqai Tekna+ uitvoering

Wie zich wil laten onderdompelen in luxe hoeft niet verder te zoeken dan de Tekna+ uitvoering. Deze voorziet het interieur van de Qashqai met hoogwaardige materialen en luxe elementen zoals nappa-lederen stoelbekleding en 3D-stiknaden. Een intuïtief multifunctioneel stuurwiel, het NissanConnect infotainmentsysteem en BOSE speakers zorgen ook aan de binnenkant voor een premium gevoel.

Nissan Qashqai voordelig leasen bij ActivLease

De nieuwe Nissan Qashqai is vanaf het einde van de zomer al te leasen in Nederland. Voor een versie met ProPILOT moet u helaas nog even wachten, deze komt pas begin 2018 beschikbaar. Het huidige model Qashqai kunt u op dit moment nog extra voordelig leasen bij ActivLease! Bekijk onze outlet voor de actuele leaseaanbiedingen voor alle Nissan modellen. ActivLease is uw Nissan leaseintermediair.

Bron: Nissan persbericht

Relevante artikelen

Nieuwe Golf, Qashqai en Clio zijn de best verkopende modellen in Europa

03-11-2017 | De vernieuwde Nissan Qashqai kan u sinds september leasen bij ActivLease. Het blij...

Lees verder

Nissan Leaf niet te stoppen: als eerste elektrische auto 400.000 keer verkocht

13-03-2019 | De Nissan Leaf wordt al jarenlang in één adem genoemd met verkooprecords en onders...

Lees verder

Nissan LEAF e+ met grotere actieradius nu te bestellen! Levering vanaf mei

07-02-2019 | Leaserijders die een Nissan Leaf wensen met meer elektrisch bereik hoeven niet lan...

Lees verder

Nissan Leaf e+ heeft groter accupakket en meer actieradius, vanaf zomer 2019

18-01-2019 | De Nissan Leaf mag zich al jaren rekenen tot de bestverkochte elektrische auto's i...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.