ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Opel Astra (2021): een enorme stap vooruit

Nieuwe Opel Astra (2021): een enorme stap vooruit

13-07-2021

Nieuwe Opel Astra (2021): een enorme stap vooruit

Opel heeft de compleet vernieuwde Astra aan de wereld laten zien. Het is alweer de zesde generatie van de vijfdeurs hatchback en de Duitsers hebben een hoop veranderingen aangebracht. Vooral qua design en aandrijving, maar ook de uitrusting is door Opel aangepakt. In deze blog bekijken we de belangrijkste vernieuwingen voor de Opel Astra, die u later dit jaar al kan leasen.

Opel Vizor

Het exterieur van de nieuwe Opel Astra is even wennen. Het design van de voorganger is definitief achtergelaten en ingeruild voor een moderne, dikke look die past bij het nieuwe Opel. Daar hoort natuurlijk de Opel Vizor-front bij: een glanszwarte grille met smalle koplampen en het logo middenin. Het model is iets langer en ruimer dan eerst, waardoor de bagageruimte is gegroeid van 370 liter naar 422 liter. De Astra oogt een stuk volwassener en doet ons denken aan de nieuwe Peugeot 308.

Opel Astra plug-in hybride

Het is geen toeval dat de nieuwe Astra lijkt op zijn Franse evenknie. Ze hebben dezelfde wielbasis en delen een hoop techniek, zoals het EMP2-platform. Dat betekent bovendien dat Opel – voor het eerst – de Astra levert met plug-in hybride aandrijving. Die is naar verwachting goed voor maximaal 225 pk en een volledig elektrische actieradius van 59 kilometer.

Opel Astra

Opel Astra

Ook met benzine- of dieselmotor

Naast de Opel Astra PHEV kunnen zakelijke rijders gewoon nog kiezen voor een benzine- of dieselmotor. Vanaf de introductie biedt Opel traditionele motoren aan met vermogens die variëren van 110 pk tot 225 pk. Voor wie liever niet zelf schakelt is er optioneel een 8-traps automaat leverbaar.

Hightech interieur

Ook als het gaat om luxe maakt de Astra een enorme stap vooruit. Opel heeft net als in de nieuwe Mokka twee fraaie beeldschermen gemonteerd op het dashboard. De linker is het instrumentarium, de rechter voor navigatie en koppeling met smartphones. Dat kan nu standaard via Apple CarPlay en Android Auto. Er zijn AGR-comfortstoelen beschikbaar en andere hightech features zoals een head-up display, 360-graden camera en een actieve rijstrook assistent.

Opel Astra

De nieuwe Opel Astra leasen vanaf eind 2021 bij ActivLease

De nieuwe Opel Astra is vanaf dit najaar te bestellen. Een nieuwe Opel Astra Sports Tourer volgt op een later moment. Zodra de prijzen bekend zijn kunt u bij ActivLease een geheel vrijblijvende leaseofferte aanvragen. Als Opel intermediair kunnen wij natuurlijk alle Opel Astra-uitvoeringen leveren, waaronder de plug-in hybride versie. Liever een alternatief? Vanaf eind 2021 kunt u ook de nieuwe Peugeot 308 en DS 4 leasen!

Bron: Opel Nederland

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Opel Astra (2021): een enorme stap vooruit