ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Range Rover Evoque heeft meer ruimte, hy...

Nieuwe Range Rover Evoque heeft meer ruimte, hybride aandrijvingen

27-11-2018

Nieuwe Range Rover Evoque heeft meer ruimte, hybride aandrijvingen

Land Rover komt met een nieuwe versie van de Range Rover Evoque. De immens populaire coupé-SUV is sinds zijn introductie meer dan 775.000 keer verkocht en heeft een forse update verdient. De Evoque behoudt zijn kenmerkende aflopende daklijn en krijgt designelementen mee van de huidige Range Rover modellen. Het moderne, ruimtelijk interieur en de motoren met mild-hybride systemen maken het weer een feest om deze luxe SUV te rijden. Vraag uw leaseofferte aan bij ActivLease!

Meer ruimte

De Range Rover Evoque zit vanaf nu een stuk ruimer in zijn vel, zonder dat de auto veel groter is geworden. Passagiers hebben nu meer bewegingsvrijheid en opbergmogelijkheden. Ook is er plek voor 591 liter bagage, een toename van 10 procent. Verder valt de aangepaste front van de auto op. Door de smalle Matrix-LED-koplampen en de toegevoegde koperen accenten lijkt het vooraanzicht een beetje op dat van de Range Rover Velar.

Range Rover Evoque 2019

Slimme camera’s

Ook van binnen is het nodige gemoderniseerd aan de Evoque. De auto komt met meerdere displays en luxe bekleding van hoogwaardig stof of leder. Het is de eerste Range Rover met Smart Settings, een zelflerend systeem dat persoonlijke voorkeuren herkent zoals de stoelpositie of climate control. Een ander hoogtepunt zijn de slimme camera’s die Range Rover op de auto heeft gezet. Deze kunnen het beeld achter de auto en onder de motorkap weergeven voor een optimaal overzicht. In het filmpje hieronder zit u hoe handig deze technologie kan zijn.

Mild-hybride

De Evoque is beschikbaar met een mild-hybride-aandrijflijn (MHEV). Dit zijn motoren die door een elektrische batterij worden ondersteund en daardoor efficiënter rijden. Op de motorenlijst staan zeven verschillende viercilinders. De topversie is een twee liter benzinemotor met 300 pk en 400 Nm. Elke Evoque is standaard voorzien van een 9-traps automaat, maar wie handmatig wil schakelen kan kiezen voor de 150 pk diesel. Een plug-in hybride variant staat ook gepland, maar laat nog even op zich wachten.

Nieuwe Range Rover Evoque leasen? Vanaf voorjaar 2019 bij ActivLease!

Vanaf voorjaar 2019 staat de nieuwe Range Rover Evoque bij de dealers. Wilt u ook deze luxe en stijlvolle SUV rijden? Houd onze nieuwspagina in de gaten voor alle Range Rover updates. ActivLease gaat alle uitvoeringen en opties leveren en zodra de prijzen bekend zijn kunt u een leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers.

Bron: Jaguar Land Rover Nederland

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Range Rover Evoque heeft meer ruimte, hy...