ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuwe Toyota Aygo (2021) heeft de X-factor!

26-03-2021

Nieuwe Toyota Aygo (2021) heeft de X-factor!

We verwachten eind dit jaar de derde generatie van de populaire Toyota Aygo, maar tot die tijd maken de Japanners ons lekker met een proloog. Letterlijk, want dit studiemodel heet de Toyota Aygo X Prologue. Veel van de technologie komt hoogstwaarschijnlijk ook in het productiemodel en wij lopen u erdoorheen. De huidige Toyota Aygo kunt u ook leasen bij ActivLease: vraag een vrijblijvende leaseofferte aan voor deze populaire stadsauto.

De X van crossover

Het eerste dat opvalt aan de Toyota Aygo X Prologue, is dat het veel crossover-kenmerken heeft. De X in de naam staat niet alleen voor de modelvarianten, die vaak een X in de naam hebben. De X is duidelijk ook voor ‘cross’ bedoeld. Kijk maar naar de veel bredere en agressievere grille, de grote wielen en de prachtig vloeiende dakrails. Een kleine maar zeer fijne crossover!

Toyota Aygo, een stadsauto met crossover DNA

De Sparkling Chili Red lakkleur is dan weer een leuke stadsauto-kleur. De Toyota Aygo is dan ook vooral bedoeld voor de binnensteden, al heeft het concern nog geen uitvoering- of motordetails vrijgegeven.

Toyota Aygo X Prologue

We verwachten in ieder geval dat veel van de crossover-details ook in het productiemodel terugkeren. Andere mooie details zijn de verzonken handgrepen in de deuren. Fingers crossed dat Toyota die ook in de nieuwe Aygo laat terugkomen. Minstens zo mooi is de glazen achterklep; in plaats van een kunststof handgreep, zoals het huidige model, heeft de Toyota Aygo X Prologue een uitsparing.

Toyota Aygo X Prologue

Nieuwe Toyota Aygo leasen bij ActivLease

De nieuwe Toyota Aygo wordt eind 2021 verwacht bij ActivLease. De Toyota Aygo X Prologue is een concept car, maar bevat wel al een hoop details die we terugverwachten in de nieuwe generatie Aygo. Meer weten? Onze vriendelijke medewerkers houden u graag op de hoogte en kunnen een vrijblijvende leaseofferte maken, zodra de orderboeken opengaan. U kunt ook een andere Toyota leasen, wij hebben een grote voorraad Toyota leaseauto’s om uit te kiezen!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Toyota Aygo (2021) heeft de X-factor!