ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf leasen? Kortere levertijd voor Nede...

Nissan Leaf leasen? Kortere levertijd voor Nederland!

08-06-2018

Nissan Leaf leasen? Kortere levertijd voor Nederland!

Geweldig nieuws van de Nissan importeur want de Japanners gaan sneller meer Leafs naar Nederland sturen. De elektrische Nissan Leaf is uiterst populair in Europa en de Benelux haalt zelfs de tweede positie, achter EV land Noorwegen aan. Bestelt u vandaag uw nieuwe Nissan Leaf bij ActivLease, dan kunt uiterlijk in oktober plaatsnemen in uw leaseauto. De levertijd is met meer dan een maand ingekort! Lease de totaal elektrische Nissan Leaf in 2018 bij ActivLease en profiteer van de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Nissan Leaf actieradius met 40 kWh acculading

Met meer dan 100.000 verkochte modellen is de Nissan Leaf een echte elektrische topper. De nieuwe editie met 40 kWh acculading heeft het elektrisch bereik van maximaal 378 kilometer volgens NEDC cyclus. Daar krijgt u een aantrekkelijk geprijsde auto voor met standaard een luxe uitrusting en verscheidene opties om up te graden.

Meer dan 4.000 orders in de Benelux

Europa loopt warm voor de Nissan Leaf want de Japanners hebben reeds 37.000 orders ontvangen. Circa 4.000 daarvan komen uit de Benelux met Nederland verantwoordelijk voor het leeuwendeel. Elke tien minuten komt er een nieuwe order binnen uit Europa en ActivLease doet natuurlijk mee want de toekomstige Leaf leaserijders weten ons te vinden!

Bestel uw Nissan Leaf vandaag en rij uiterlijk in oktober

De Nederlandse Nissan importeur claimt maanden gelobbyd te hebben voor meer productieplekken en de autofabrikant heeft gehoor gegeven. Bestelt u uw Nissan Leaf leaseauto vandaag bij ActivLease, dan mogen wij u uiterlijk in oktober de sleutels overhandigen. U bent dan op tijd voor de vriendelijke bijtelling en BPM regeling.

Nissan Leaf 2018

Kies een Nissan Leaf van ActivLease met 4 procent bijtelling

Maar ook 2019 wordt een belangrijk jaar voor de Nissan Leaf, want zelfs onder de verscherpte bijtellingsregeling zal u uw Leaf kunnen leasen met slechts vier procent bijtelling. U kan in het eerste kwartaal van 2019 ook kiezen voor een Leaf met 60 kWh accupakket, wat de actieradius zal verhogen naar meer dan 400 kilometer. ActivLease levert alle opties en onze vriendelijke medewerkers berekenen voor u wat de meerprijs is samen met uw bijtelling.

Weet u dat de nieuwe Nissan Leaf een van onze actieauto’s is? U vindt hem in onze Lease Top 10 samen met andere leasetoppers zoals de Hyundai Kona Electric en BMW i3. Vraag een leaseofferte aan en laat 2018 het jaar van uw elektrische omslag worden.

Bron: Autoweek

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf leasen? Kortere levertijd voor Nede...