ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Opel Vivaro-e gaat eind deze zomer de weg op, meer dan 300 km actieradius

29-04-2020

Opel Vivaro-e gaat eind deze zomer de weg op, meer dan 300 km actieradius

De markt voor elektrische bedrijfswagens wordt steeds interessanter en de Opel Vivaro-e gaat hier een belangrijke rol in spelen. De Vivaro is al jarenlang een van de populairste bestelbussen voor zakelijke leaserijders en dit jaar verschijnt er voor het eerst een elektrische variant. De timing is goed, want steeds meer binnensteden voeren restricties in voor dieselvoertuigen. Met een elektrische bus heeft u hier geen last van. De elektrische Vivaro beloofd dan ook dé praktische bus te worden voor in het stadsverkeer, of voor de zogenaamde ‘last mile delivery’. Al kan hij met zijn actieradius tot 330 kilometer ook ver daarbuiten komen! De Vivaro-e is vanaf juni te bestellen, maar nu al te reserveren bij ActivLease.

Opel levert geen half werk met deze bus

Wat valt als eerste op aan de elektrische variant van de Vivaro? Vooral dat hij er erg hetzelfde uitziet als de reguliere variant. Dat betekent dus dat hij net zo praktisch moet zijn in gebruik en leverbaar is in verschillende lengtes, die simpelweg S, M en L genoemd zijn. Het maximale laadvermogen is 1.275 kilo. Ook heeft de Vivaro-e de primeur om als eerste elektrische bestelwagen een aanhanger te kunnen trekken van maximaal 1.000 kilo.

Uitvoering Lengte Laadinhoud
S 4,60 meter 4,6 m3
M 4,95 meter 5,8 m3
L 5,30 meter 6,6 m3

Tot wel 330 kilometer actieradius

De Vivaro-e krijgt een elektromotor met 136 pk en is straks te leasen met keuze uit 2 accupakketten. De basisversie heeft een accucapaciteit van 50 kWh waarmee de bus 230 kilometer ver komt. Daarnaast komt er een versie met een grotere 75 kWh accu, met een actieradius tot zelfs 330 kilometer. Dat is zeer netjes, de Mercedes-Benz eVito komt bijvoorbeeld maximaal 149 kilometer ver. Hiermee kunt u dus comfortabel een hele dag bij uw klanten langs. En ook belangrijk: doordat het accupakket in de bodem is verwerkt is het laadvolume hetzelfde gebleven als in de Vivaro met dieselmotor.

Elektrische schuifdeuren

Het interieur van de Vivaro-e kan eenvoudig worden omgebouwd tot mobiel kantoor met talrijke opbergvakken. Ook de uitrusting is niet mis. De bedrijfswagen heeft bijvoorbeeld verkeersbordherkenning, vermoeidheidsherkenning, lane assist en een automatische noodrem. Dit alles zorgt ervoor dat u met een veilig gevoel de weg op kunt. Opel heeft ook aan gemak gedacht. De schuifdeuren zijn elektrisch en hands-free te openen met een voetbeweging en het dashboard heeft een 7 inch touchscreen met moderne infotainmentmogelijkheden.

Reserveer de Opel Vivaro-e nu bij ActivLease

De Opel Vivaro-e is vanaf juni te bestellen. Rond die tijd zal Opel ook de prijzen bekend maken. ActivLease is ook voor elektrische bedrijfswagens uw expert, dus u kunt de elektrische Vivaro alvast bij ons reserveren! De eerste leveringen moeten aan het eind van de zomer plaatsvinden.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOpel Vivaro-e gaat eind deze zomer de weg op, m...