ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensOpel

Opel bedrijfswagen leasen

Opel lease

Met de Opel bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Opel leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Opel. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Opel te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Opel financieel leasen omdat u liever uw Opel met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Opel

Opel is een van de meest populaire automerken ter wereld. Het bedrijf werd in 1862 opgericht door Adam Opel, met als oorspronkelijke doel om naaimachines te produceren. In de jaren 1880 kwamen daar fietsen bij. Pas in 1899 kwam de eerste automobiel op de markt. Het bedrijf groeide snel en rond het begin van de Eerste Wereldoorlog was Opel al de grootste Duitse autoproducent.

Na de introductie van de Opel Kadett viert Opel in 1937 zijn 75-jarige bestaan. Op dat moment is het de grootste fabrikant en exporteur van auto's in Europa.

Succesnummers van Opel zijn naast de Kadett de Opel Corsa, Opel Vectra en tegenwoordig de Opel Astra.

Opel maakt Duits rijden betaalbaar. Scherpe vanafprijzen, maar wel hoge kwaliteit afwerking en innovaties op het gebied van passieve en actieve veilgheid kenmerken de nieuwste modellen van Opel.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensOpel