ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische bestelbus: op deze 5 modellen krijg...

Elektrische bestelbus: op deze 5 modellen krijgt u tot 5.000 euro SEBA-subsidie

08-06-2023
Elektrische bestelbus: op deze 5 modellen krijgt u tot 5.000 euro SEBA-subsidie

Ondernemers kunnen dankzij de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) nu een elektrische bedrijfswagen kopen of zakelijk leasen tegen super aantrekkelijke prijzen. Maar wees er snel bij, want het budget vanuit de overheid is beperkt. Wacht dus niet te lang en grijp deze kans om flink te besparen. ActivLease zet 5 populaire elektrische bestelauto’s op een rij waarmee u dit jaar in aanmerking komt voor maximaal 5.000 euro SEBA korting.

 1. Opel Combo Electric

Het grote pluspunt van de elektrische Combo Electric is dat deze precies biedt wat u van een gewone Combo verwacht, zoals een enorm laadvolume van 4,4 m3 en een hoog trekgewicht. Daarnaast profiteert u van de voordelen van volledig elektrisch rijden. Met de Opel Combo Electric rijdt u straks zorgeloos en fluisterstil door milieuzones met een maximaal rijbereik van 275 km WLTP. De Combo-e is daarnaast geschikt voor snelladen en van binnen futureproof uitgerust met een digitaal infotainmentscherm en allerlei assistentiesystemen zoals een achteruitrijcamera en voetgangersherkenning.

LEASEAANBIEDING

 1. Renault Kangoo E-Tech

De Renault Kangoo E-Tech is uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2023. De Kangoo E-Tech bewijst dat een elektrische aandrijving niet ten koste hoeft te gaan van de functionaliteit van een bestelauto. Dankzij de 45 kWh batterij heeft het model tot 300 km actieradius, inclusief de mogelijkheid om onderweg te snelladen. Standaard is er 500 kg laadvermogen beschikbaar en – vrij bijzonder voor een elektrische bestelwagen – een trekgewicht van 1.500 kg voor het meenemen van een aanhanger. Behoefte aan een grotere bus? Ook de elektrische Renault Master E-Tech komt in aanmerking voor de SEBA korting.

Renault Kangoo E-Tech Electric

LEASEAANBIEDING

 1. Nissan Townstar

De Nissan Townstar is geheel nieuw ontwikkeld als opvolger van de succesvolle Nissan e-NV200. De compacte bestelwagen combineert een indrukwekkend rijbereik met veel configuratiemogelijkheden – perfect voor stadsvervoer maar ook voor een klus verderop. Meer weten over de specs? De Nissan Townstar Electric Van heeft een 45 kWh accupakket met een WLTP-actieradius van ruim 300 kilometer. Het busje is er in een Standaard (L1) en Lang (L2) uitvoering met een royale laadruimte van maximaal 3,9 m3. Moet u met een aanhanger op pad? Met de Townstar EV kunt u tot wel 1.500 kg trekken!

Nissan Townstar Electric Van

LEASEAANBIEDING

 1. Toyota Proace Electric

De Toyota Proace mag in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken. De middelgrote bestelbus van Toyota is voortaan ook volledig elektrisch en beschikbaar met keuze uit een 50 kWh of 75 kWh accu. De Proace Electric kan daarmee tot wel 330 kilometer rijden, een flinke afstand! Een ander pluspunt is dat de mogelijkheid voor snelladen. Binnen 30 minuten heeft u de accu weer voor 80 procent vol bij een snellader. Bijzonder aan de 100% elektrische Proace is bovendien het trekvermogen van 1.000 kg. Ideaal voor de vakman die een aanhanger wil trekken.

Toyota Proace Electric

LEASEAANBIEDING

 1. Mercedes-Benz eSprinter

En last but not least: de gloednieuwe Mercedes eSprinter. Het is alweer de tweede generatie van de bestelbus en dat is te zien aan de upgrades ten opzichte van het huidige model – die liegen er niet om! De bestelwagen verkrijgbaar met verschillende accupakketten waarvan de grootste een actieradius biedt tot wel 400 kilometer. Heeft u alleen klussen in stedelijke gebieden, dan kan het zelfs nog verder oplopen! Verder is de elektrische Sprinter zoals u van de gewone versie gewend bent: comfortabel en soepel rijdend met veel laadruimte en luxe aan boord.

Mercedes-Benz eSprinter

LEASEAANBIEDING

SEBA-subsidie, wat zijn de voorwaarden?

Om als ondernemer in aanmerking te komen voor de SEBA-subsidie heeft de overheid een paar voorwaarden opgesteld. Dit zijn de belangrijkste:

 • De subsidie geldt voor emissieloze, volledig elektrische bedrijfswagens.
 • De netto catalogusprijs is 20.000 euro of hoger.
 • De subsidie is maximaal 12% van de verkoopprijs, tot een bedrag van € 5.000,-.
 • De WLTP-actieradius is minimaal 100 kilometer.
 • De bedrijfsauto valt in de categorie N1 of N2 met een maximumgewicht van 4.250 kg.
 • U blijft minimaal 3 jaar in bezit van de bedrijfsauto.

Elektrische bestelbus met SEBA korting leasen

ActivLease heeft diverse elektrische bestelbussen met SEBA in bestelling staan. Deze verwachten wij later dit jaar te kunnen leveren, zodat u optimaal profiteert van de aantrekkelijke overheidssubsidie. Nog niet toe aan elektrisch rijden? Veel ondernemers zijn nog niet op de hoogte over de aankomende maatregelen voor bedrijfswagens. Voorkom verrassingen en neem contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen u verder zodat u straks zorgeloos uw werk kan blijven doen.

Lease acties voor de Opel Combo (Stadscombi) bij ActivLease

50kWh L1, Icy White + WINTER PAKKET/ACHTERUITRIJCAMERA - BESTE PRIJS IN NEDERLAND!
Opel Combo
Direct leverbaar/rijden
50kWh L1, Icy White + WINTER PAKKET/ACHTERUITRIJCAMERA - BESTE PRIJS IN NEDERLAND!
 
Actieradius:
275 km
Leaseprijs:
€ 447,-
50kWh L1 + WINTER PAKKET/ACHTERUITRIJCAMERA | TOT 5.000 EURO SEBA-KORTING!
Opel Combo
Direct leverbaar/rijden
50kWh L1 + WINTER PAKKET/ACHTERUITRIJCAMERA | TOT 5.000 EURO SEBA-KORTING!
 
Actieradius:
275 km
Leaseprijs:
€ 447,-
50kWh L1 + RIJKE UITRUSTING | TOEGANG TOT ZERO-EMISSIEZONES!
Opel Combo
Direct leverbaar/rijden
50kWh L1 + RIJKE UITRUSTING | TOEGANG TOT ZERO-EMISSIEZONES!
 
Actieradius:
275 km
Leaseprijs:
€ 447,-
Waarom ActivLease
 • Merk onafhankelijk leasen
 • Transparant
 • Altijd een alternatief
 • Altijd de beste deal
 • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische bestelbus: op deze 5 modellen krijg...