ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensToyota

Toyota bedrijfswagen leasen

Toyota lease

Met de Toyota bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Toyota leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Toyota. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Toyota te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Toyota financieel leasen omdat u liever uw Toyota met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Toyota

De Japanse autobouwer Toyota werd in 1937 opgericht door Sakichi Toyoda. De eerste modellen werden nog onder de naam Toyoda verkocht, maar na een petitie veranderde de merknaam in Toyota.

Vanaf de jaren ’60 begon Toyota met de grootschalige export van auto’s naar Europa. In 2010 bereikte Toyota een totaal van twintig miljoen verkochte Europese auto’s. Sinds 1989 brengt Toyota via dochterbedrijf Lexus ook luxe sedans op de markt.

Dankzij vooruitstrevende technieken behalen Toyota auto’s zoals de Corolla, Supra en Celica GTFour veel successen in de rallysport. Een kortstondig verblijf in de Formule 1 gaat het merk vanwege economische redenen minder goed af.

Toyota is een van de eerste merken die in Nederland de hybride auto introduceert: de Prius. Jarenlang is deze auto razend populair, het is de eerste middenklasse auto met 14% bijtelling. Tegenwoordig levert Toyota meerdere modellen met haar bewezen hybride techniek. Van de Yaris, de Auris 5-deurs en de Auris stationwagon zijn inmiddels hybride versies aan het gamma toegevoegd.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensToyota