ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogToyota maakt prijzen van volledig elektrische P...

Toyota maakt prijzen van volledig elektrische PROACE Electric bekend

13-07-2020
Toyota maakt prijzen van volledig elektrische PROACE Electric bekend

Later dit jaar verschijnt de PROACE Electric, de volledig elektrische middelgrote bedrijfswagen van Toyota. Nederland krijgt de primeur, want wij zijn het eerste land waar Toyota de elektrische bestelbus gaat leveren! In aanloop naar de eerste leveringen heeft Toyota nu de vanafprijzen bekend gemaakt: deze beginnen bij 35.995 euro. De PROACE Electric is vanaf nu te bestellen bij ActivLease!

Keuze uit 2 accupakketten met ruime actieradius

Wilt u uw bedrijf verduurzamen met een elektrische bedrijfsbus? Bij de Toyota PROACE Electric is er keuze uit 2 batterijpakketten: een 50 kWh accu en een 75 kWh accu. Hiermee kan de EV respectievelijk 230 en zelfs 330 kilometer rijden. Ruim voldoende actieradius voor uw dagelijkse klussen in en rond de stad! Voor allebei de versies geldt bovendien een trekvermogen tot 1.000 kilo. Mocht u onverwacht opeens verder moeten rijden dan gepland? De PROACE Electric is geschikt voor snelladen, waarbij er in slechts 10 minuten 100 kilometer bereik kan worden bijgeladen.

Leverbaar in 3 lengtes, voor ieder wat wils

Een goede bestelwagen vereist maatwerk, dus is de PROACE Electric leverbaar in verschillende lengtevarianten. Naast de Compact, met een laadvolume van 4,6 m3, is er ook keuze uit de Worker. Deze is 35 centimeter langer en heeft een meerprijs van 1.000 euro. Deze verlengde uitvoering biedt bovendien een laadvolume van 5,3 m3. Als laatste is er de Long Worker, die weer 35 centimeter langer is en een laadvolume heeft van 6,1 m3. Deze extra lange uitvoering is er vanaf 38.845 euro. Natuurlijk zijn bij de elektrische PROACE ook alle uitgebreide personaliseringsopties mogelijk zoals een extra schuifdeur, andere laadvloerafwerking of lat om lat betimmering.

Ook een elektrische bedrijfswagen least u bij ActivLease

Dit jaar lijkt de doorbraak van elektrische bedrijfswagens er écht te komen. Naast de Toyota PROACE Electric verschijnen dit jaar ook de Opel Vivaro-e en de Peugeot e-Expert. Dit zijn elektrische varianten van de populairste bedrijfswagens van dit moment. Met een elektrische bedrijfswagen rijdt  u altijd een duurzaam visitekaartje van uw onderneming en hoeft u zich nooit meer druk te maken over milieuzones. ActivLease is expert in elektrisch bedrijfswagens. Wij kunnen een financial lease offerte voor u opmaken, maar operational lease wordt ook steeds vaker gekozen. Wij zorgen graag voor een passend aanbod.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogToyota maakt prijzen van volledig elektrische P...