ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogToyota PROACE Electric: dit zijn alle modelvari...

Toyota PROACE Electric: dit zijn alle modelvarianten

29-09-2020

Toyota PROACE Electric: dit zijn alle modelvarianten

Met de Toyota ProAce Electric is er eindelijk de vrijheid om duurzaam te ondernemen zonder in te leveren op capaciteit of performance. Toyota introduceert zijn eerste volledig elektrische bestelbus meteen in een groot aantal varianten, met alle mogelijkheden die u van de dieselmodellen gewend bent. Hij is dus altijd op maat voor de behoeften van uw bedrijf. ActivLease kan alle ProAce Electric varianten leveren en neemt de belangrijkste voor u door.

Drie varianten

Van de elektrische Toyota ProAce kunt u verschillende modelvarianten leasen: de basisversie Compact met een laadvolume van 4,6 m(vanaf 35.995 euro), de middelvariant Worker met een laadvolume van 5,3 m3 (vanaf 36.995 euro) en de extra grote Long Worker met een laadvolume van 6,1 m(vanaf 38.845 euro). Hetzelfde aanbod dus als bij de dieselmodellen. Het laadvermogen van de ProAce Electric is maximaal 1.275 kg, waarmee ondernemers zoveel materiaal kunnen vervoeren als nodig is. Als er juist plek nodig is voor meer inzittenden dan is de Long Worker er ook als Dubbele Cabine, met 6 zitplaatsen en een laadvolume van 4 m3.

Ruim rijbereik

Met een ruim rijbereik van 230 kilometer (met 50 kWh batterij) komt de ProAce Electric prima tot zijn recht in de stad. Heeft u regelmatig een klus buiten de stad? Dan is het grotere accupakket van 75 kWh een aantrekkelijke optie. Deze is leverbaar in combinatie met de Worker en Long Worker variant en maakt het mogelijk om tot wel 330 kilometer volledig elektrisch te rijden op één acculading.

De Toyota ProAce Electric heeft tot 1.275 kg laadvermogen

Maatwerk

Toyota levert de ProAce Electric ook als truck (oftewel pick-up), met verschillende laadbakvarianten zoals een open laadbak, kipper of maatwerkopbouw. Daarnaast zijn er verschillende bedrijfswageninrichtingen mogelijk voor bijvoorbeeld de installateur, aannemer of schilder om de bestelauto nog meer naar uw hand te zetten. Vanaf 2021 is er ook een versie van de ProAce Electric voor personenvervoer, met ruimte voor 9 zitplaatsen.

Toyota ProAce Electric nu te bestellen bij ActivLease

Overweegt u de overstap naar een elektrische bestelbus? De Toyota ProAce Electric wordt nog dit jaar geleverd en is bij ActivLease per direct te bestellen in combinatie met een operational of financial lease. U profiteert dus van een snelle levertijd en de lage 8% bijtelling die in 2020 van toepassing is op elektrische bedrijfswagens! Bovendien bent u met de ProAce Electric goed voorbereid op de strengere emissieregels die steeds meer steden hanteren. Meer weten? Onze leaseadviseurs zijn gespecialiseerd in elektrisch rijden en helpen u graag verder.

Lease acties voor de Toyota ProAce (Gesloten bestel) bij ActivLease

50kWh Compact Standard Range Cool
Toyota ProAce
Laagste prijs
50kWh Compact Standard Range Cool
 
Actieradius:
230 km
Leaseprijs:
€ 371,-
50kWh Compact Standard Range Navigator INCL AIRCO + NAV
Toyota ProAce
Actie
50kWh Compact Standard Range Navigator INCL AIRCO + NAV
 
Actieradius:
230 km
Leaseprijs:
€ 384,-
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.