ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogToyota PROACE Electric nu te bestellen als 2020...

Toyota PROACE Electric nu te bestellen als 2020-edition

21-08-2020

Toyota PROACE Electric nu te bestellen als 2020-edition

Toyota wil dit jaar hoge ogen gooien met de ProAce Electric. Goede timing, want steeds meer steden hanteren strenge emissie-eisen en gooien de deur op slot voor dieselbusjes. Daarnaast is de elektrische aandrijflijn ver genoeg ontwikkeld om geen beperkingen te hebben in vergelijking met de gewone ProAce. Voor vroege bestellers is er de Toyota ProAce Electric 2020-edition, een actiemodel dat dit jaar nog wordt geleverd en in aanmerking komt voor de lage bijtellingscategorie. Interesse? U kunt al een offerte aanvragen bij ActivLease!

Beperkt in oplage

De Toyota ProAce Electric 2020-edition is beperkt in oplage en wordt standaard geleverd met een 75 kWh accupakket. Hiermee kan de bestelbus tot ongeveer 330 km rijden zonder te laden. Het aanbod begint bij de ProAce Electric Worker met 1.000 kg laadvermogen en een laadvolume van 5,3m3. Er is ook een Long Worker beschikbaar. Deze modelvariant vergroot de inhoud van de laadruimte naar 6,1m3.

Altijd airco en cruise control

Toyota heeft zich niet bepaald ingehouden als het gaat om de standaarduitrusting. De ProAce Electric is altijd voorzien van airco, cruise control, audio met DAB+, Apple CarPlay/Android Auto, navigatie en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. Wie de bestelwagen graag verder uitbreid kan kiezen voor opties zoals keyless entry, stoelverwarming, een parkeercamera en allerlei assistentiesystemen die extra comfort en veiligheid bieden.

De Toyota ProAce Electric is in 2020 leverbaar

Lees ook: Deze nieuwe elektrische bedrijfswagens zijn vanaf deze zomer te leasen

15 jaar garantie op de batterij

Ook mooi meegenomen: Toyota biedt een unieke garantie tot wel 15 jaar (of 1 miljoen kilometer) op de batterij, mits jaarlijks onderhouden bij de Toyota dealer. Dat geeft ondernemers extra zekerheid en is positief voor de restwaarde van de bestelauto.

Toyota ProAce Electric bedrijfswagen in 2020 leverbaar bij ActivLease

Meer weten over de Toyota ProAce Electric? Wellicht is dit voor u hét moment om de elektrische overstap te maken! Als expert in elektrische bedrijfswagens denken we graag mee in het optimaal samenstellen en de extra subsidies bij het leasen van de ProAce Electric. U kan direct online een financial of full operational lease offerte aanvragen.

Lease acties voor de Toyota ProAce (Gesloten bestel) bij ActivLease

50kWh Worker Standard Range Live INCL APPLE CARPLAY/ANDROID AUTO
Toyota ProAce
Onderweg naar NL
50kWh Worker Standard Range Live INCL APPLE CARPLAY/ANDROID AUTO
 
Actieradius:
230 km
Leaseprijs:
€ 664,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogToyota PROACE Electric nu te bestellen als 2020...