ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensNissan

Nissan bedrijfswagen leasen

Nissan lease

Met de Nissan bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Nissan leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Nissan. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Nissan te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Nissan financieel leasen omdat u liever uw Nissan met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Nissan

Het bedrijf Kwaishinisha Motorcar Works werd in 1911 opgericht in Tokyo. Drie jaar later ging de eerste auto in productie, de DAT (dit zijn de eerste letters van de achternamen van de partners). Het bedrijf fuseerde in 1919 met een bedrijf uit Osaka.

De eerste Son of DAT (ook wel DATSON genoemd) werd geproduceerd in 1931. De naam werd later veranderd in Datsun, omdat son in het Japans "verlies" betekent. Toen het bedrijf in 1933 verhuisde naar Yokohama werd de naam veranderd in Nissan Motor Company.

Toen Nissan in de jaren '90 in financiële problemen kwam, werd Renault de hoofdaandeelhouder van het bedrijf.

Tegenwoordig heeft Nissan een marktaandeel van 6% wereldwijd en is daarmee een van de grotere automobielfabrikanten.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensNissan