ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNissan Townstar EV nu ook te leasen als pickup...

Nissan Townstar EV nu ook te leasen als pickup of kipper

13-10-2023
Nissan Townstar EV nu ook te leasen als pickup of kipper

Nissan bevindt zich in de voorhoede van de beste elektrische bedrijfswagens met de 100% elektrische Nissan Townstar. Uitstekend afgewerkt met een robuust chassis en ook nog beschikbaar voor de SEBA subsidieregeling voor emissieloze bedrijfsauto’s. Maar wat deze elektrische bedrijfswagen echt bijzonder maakt, is zijn vermogen om te worden omgebouwd voor een scala aan gespecialiseerde functies. En dat is goed nieuws voor ondernemers die straks toegang willen houden tot zero-emissiezones. U kunt de Nissan Townstar EV nu ook leasen als pickup, kipper of als veegvuilwagen. Vraag onze vriendelijke medewerkers voor een vrijblijvende leaseofferte en profiteer dit jaar nog van diverse fiscale voordelen.

Met zijn lage en robuuste chassis dient deze elektrische bedrijfswagen als een blanco canvas voor verschillende conversies. Of u nu op zoek bent naar een open laadbak, een kipper, of iets totaal anders, de Townstar kan precies worden aangepast aan uw wensen. ActivLease loopt met u door de verschillende conversies heen.

Nissan Townstar met open laadbakNissan Townstar laadbak

De open laadbakuitvoering van de Townstar is perfect voor bedrijven die dag in, dag uit zware klussen moeten klaren. De uitwendige afmetingen van de laadbak zijn 2.250 x 1.850 mm (lengte x breedte), terwijl de inwendige afmetingen 2.200 x 1.800 mm bedragen. De aluminium zijborden zijn 300 mm hoog, en het hoofdbord heeft een hoogte van 500 mm. De elektrische Nissan Townstar pickup kunt u nu leasen bij ActivLease.

Nissan Townstar EV kipperNissan Townstar kipper

De kipper-uitvoering van de Nissan Townstar EV is ontworpen voor het zwaarste werk. Het volledige laadgedeelte kan achterover worden gekanteld met behulp van een elektrisch en hydraulisch systeem. De houten laadvloer en het grondraam met doorsmeerbare scharnierpunten maken de Townstar flexibel en duurzaam tegelijkertijd. Met een kiephoek van 45 graden is het lossen van materialen snel en eenvoudig. Dat komt ook door de meegeleverde afstandsbediening.

Nissan Townstar veegvuilNissan Townstar voor veegvuil

Voor steden en gemeenten met milieuzones is de veegvuil-uitvoering van de Nissan Townstar een uitstekende keuze. Deze configuratie is licht gemaakt door hoogwaardige, krasbestendige materialen. Met een hoogte van 875 mm, een lengte van 2.148 mm en een breedte van 1.750 mm is de veegvuilopbouw perfect geschikt voor het opruimen van afval in de stad. De 3.000 liter container heeft schuifluiken aan de voorkant en achterkant, evenals een vlakke laadvloer voor gemakkelijk lossen. Bovendien biedt de extra opbergruimte onder de laadbak plaats voor bezems, scheppen en andere benodigdheden.

En er is meer want Nissan biedt maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op zijn hele assortiment bedrijfswagens. De garantie geldt in heel Europa en voor de eerste 100.000 kilometer die de Townstar rijdt. Dat is ongekend bij elektrische bedrijfsauto's en maakt de Nissan Townstar nu al een van de meest aantrekkelijke bedrijfsvoertuigen op de Nederlandse markt.

Nissan Townstar elektrische bestelauto zakelijk leasen

Interesse? De Nissan Townstar EV is uit voorraad leverbaar leverbaar bij ActivLease en de nieuwe varianten kunt u ook gelijk bestellen. Het gaat dan om de Nissan Townstar EV pickup, de kipper en de veegvuil uitvoering. Ideale voertuigen voor klussen in zero-emissiezones vanaf 2025. Bovendien kunt u nog snel profiteren van de SEBA subsidieregeling voor volledig elektrische bedrijfswagens. Vraag onze vriendelijke medewerkers naar de mogelijkheden en een vrijblijvende lease offerte.

Lease acties voor de Nissan Townstar (Stadscombi) bij ActivLease

45kWh L1 121 PK Business
Nissan Townstar
45kWh L1 121 PK Business
 
Actieradius:
301 km
Leaseprijs:
€ 508,-
45kWh L1 121 PK Acenta INCL 22 kW LADER - AANRADER!
Nissan Townstar
45kWh L1 121 PK Acenta INCL 22 kW LADER - AANRADER!
 
Actieradius:
301 km
Leaseprijs:
€ 525,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan Townstar EV nu ook te leasen als pickup...