ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogPrijzen Nissan Townstar elektrische bestelauto...

Prijzen Nissan Townstar elektrische bestelauto bekend

13-12-2022

Prijzen Nissan Townstar elektrische bestelauto bekend

De nieuwe Nissan Townstar neemt het stokje over van de succesvolle E-NV200. In Nederland komt de compacte bestelwagen alleen met een elektrische aandrijving op de markt. De prestaties daarvan zijn indrukwekkend te noemen, maar wat gaat het kosten? Wij hebben alvast een kijkje genomen in de prijslijst. De Townstar EV is er vanaf 37.084 euro inclusief BTW. U kan meteen bij ActivLease terecht voor een zakelijke leaseaanbieding!

Verrassend veel ruimte

De Nissan Townstar is een kleine bestelwagen maar biedt verrassend veel ruimte. Er zijn twee versies beschikbaar. De korte L1 heeft een laadvolume van 3,3 m3 en een laadvermogen van maximaal 612 kilo. De ruimere L2 verhoogt de capaciteit naar 4,3 kuub en kan 788 kilo dragen. In de laadruimte van de bestelbus passen twee europallets. Verder heeft de Townstar een 90 kW elektromotor en 1.500 kilo trekvermogen om een aanhanger mee te nemen.

Hieronder een overzicht van alle Nissan Townstar uitvoeringen en prijzen:

Model Uitvoering Consumentenprijs incl. BPM/BTW
Townstar Van EV 4-deurs L1 Business € 37.084,-
Townstar Van EV 4-deurs L1 Acenta € 38.294,-
Townstar Van EV 4-deurs L1 N-Connecta € 40.714,-
Townstar Van EV 4-deurs L1 Tekna € 43.134,-
Townstar Van EV 4-deurs L2 Business € 38.899,-
Townstar Van EV 4-deurs L2 Acenta € 40.109,-
Townstar Van EV 4-deurs L2 N-Connecta € 42.529,-
Townstar Van EV 4-deurs L2 Tekna € 44.949,-

300 km actieradius

De elektrische bestelwagen van Nissan heeft een batterij van 45 kWh groot en komt daarmee – afhankelijk van de gekozen uitvoering – 301 kilometer ver. Dat is evenveel als de Renault Kangoo, de Franse tegenhanger van de Townstar. Qua opladen is het even opletten. Vanaf de uitvoering Acenta is de Townstar meteen voorzien van een 22 kW lader en heeft dan bovendien de mogelijkheid om te snelladen tot 80 kW. Een aanrader als u een klus buiten de stad heeft en onderweg even de actieradius wil bijladen!

Nissan Townstar

Moderne technologie

Wat zit er standaard op de Nissan Townstar? De elektrische bestelbus krijgt altijd 16 inch velgen, automatische airco, een in hoogste verstelbare bestuurdersstoel, radio met Bluetooth en cruise control mee. De Townstar zit bovendien vol met moderne technologie. De topuitvoering heeft bijvoorbeeld rijbaanassistentie, een 10 inch digitaal instrumentenpaneel en een geavanceerde Around View Monitor die een overzicht geeft van de omgeving rond de auto. Als optie biedt Nissan een tweede schuifdeur links en achterdeuren met ramen.

Nissan Townstar is nu te bestellen bij ActivLease

Meer weten over de Nissan Townstar? U kan de gloednieuwe bedrijfswagen direct bestellen bij ActivLease. Een elektrische bestelauto leasen biedt voor de ondernemer talloze voordelen. U kunt bijvoorbeeld gewoon blijven klussen in steden die milieuzones hebben ingevoerd. Maar denk ook aan de lage gebruikskosten en de soepele, stille rijervaring. Daarnaast komt u in aanmerking voor maximaal 5.000 euro korting via de SEBA-regeling. En zo zijn er nog veel meer pluspunten waar onze adviseurs u graag over vertellen!

Lease acties voor de Nissan Townstar (Stadscombi) bij ActivLease

45kWh L1 121 PK Business
Nissan Townstar
45kWh L1 121 PK Business
 
Actieradius:
301 km
Leaseprijs:
€ 501,-
45kWh L1 121 PK Acenta INCL 22 kW LADER - AANRADER!
Nissan Townstar
45kWh L1 121 PK Acenta INCL 22 kW LADER - AANRADER!
 
Actieradius:
301 km
Leaseprijs:
€ 518,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPrijzen Nissan Townstar elektrische bestelauto...