ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Nissan Townstar is nu te bestell...

De elektrische Nissan Townstar is nu te bestellen bij ActivLease

08-03-2023

De elektrische Nissan Townstar is nu te bestellen bij ActivLease

Nissan heeft een nieuwe volledig elektrische bedrijfswagen, de Townstar. Deze moet de succesvolle e-NV200 opvolgen en deelt zijn basis met de Renault Kangoo E-Tech en Mercedes-Benz Citan. De Townstar is een compacte bus die geschikt moet zijn voor ritten zowel binnen als buiten de stad. De actieradius is daarom maar liefst 300 kilometer! Bij ActivLease is de Nissan Townstar nu te bestellen. De prijzen beginnen bij 37.084 euro.

Actieradius tot 300 kilometer

De Nissan Townstar is te leasen als L1 uitvoering en als ruimere L2. Deze bieden een laadruimte van respectievelijk 3,3 en 4,3 kubieke meter. Het totale laadvermogen is daarbij 612 en 788 kilo. Daarnaast kan de Townstar ook nog tot 1.500 kilo trekken. De aandrijving komt van een 122 pk sterke elektromotor en een accupakket van 45 kWh accupakket. Daarmee haalt de Townstar een actieradius van 300 kilometer WLTP, waardoor hij breed inzetbaar is! Heeft u tijdens een lange rit toch extra actieradius nodig? Snelladen kan van 15% tot 80% in een half uurtje.

Nissan Townstar ActivLease

Alle milieuzones in met een elektrische bedrijfswagen

Met een elektrische bedrijfswagen bent u helemaal klaar voor de toekomst. Steeds meer grotere steden voeren namelijk milieuzones in, en deze worden de komende jaren ook veel strenger. Zo mogen gemeenten vanaf 2025 zelfs zero-emissiezones instellen, waarbij  goederenverkeer alleen nog uitstootvrij de stad in mag. Met een elektrische bedrijfswagen heeft u hier geen zorgen over. Bovendien stimuleert de overheid de overstap naar een elektrische bus, want u komt dan in aanmerking voor maximaal 5.000 euro SEBA subsidie.

Elektrische bedrijfswagen leasen bij ActivLease

De Nissan Townstar is naast de ideale elektrische bus voor in de stad ook geschikt voor lagere afstanden. Zo biedt hij bijvoorbeeld als eerste in zijn klasse ProPilot Assist voor autonome functies op de snelweg. Bij ActivLease kunt u een vrijblijvende lease aanbieding aanvragen voor de nieuwe Nissan Townstar. Wilt u meer weten over overstappen naar een elektrische bedrijfswagen en de vele fiscale voordelen voor ondernemers? Neem ook hiervoor gerust contact op met onze lease adviseurs!

Lease acties voor de Nissan Townstar (Stadscombi) bij ActivLease

45kWh L1 121 PK Business
Nissan Townstar
Beste prijs
45kWh L1 121 PK Business
 
Actieradius:
301 km
Leaseprijs:
€ 501,-
45kWh L1 121 PK Acenta INCL 22 kW LADER - AANRADER!
Nissan Townstar
Actie
45kWh L1 121 PK Acenta INCL 22 kW LADER - AANRADER!
 
Actieradius:
301 km
Leaseprijs:
€ 518,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Nissan Townstar is nu te bestell...