ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensMercedes

Mercedes-Benz bedrijfswagen leasen

Mercedes lease

Snel en voordelig een nieuwe Mercedes bedrijfswagen leasen? Dat kan bij ActivLease. Bedrijfswagens van Mercedes-Benz staan bekend om hun veelzijdigheid, betrouwbaarheid en het hoge comfortniveau. Of u nu timmerman, metselaar, hovenier of andersoortig zelfstandig ondernemer bent, met een Mercedes bestelwagen lease kunt u elke klus aan. De bedrijfswagen experts van ActivLease helpen u graag bij het vinden van de juiste mobiele oplossing.

Bij ActivLease is elk model Mercedes-Benz bedrijfsauto beschikbaar. Erg populair bij startende ondernemers is de Sprinter. De Mercedes Vito en Citan zijn ook veelgekozen bestelwagens.

Een Mercedes-Benz bedrijfsauto is zeer aantrekkelijk als financiële lease voor starters. U kunt deze aanvragen als u de Mercedes op uw eigen balans wil hebben staan. Bedrijfswagens worden ook steeds vaker operationeel geleased. Vraag ActivLease om een voorstel op maat, wij gaan graag voor u aan de slag!

Het merk Mercedes-Benz

De eerste autoproducent ter wereld was Carl Benz! Hij bouwde zijn eerste voertuig al in 1885. Benz' vrouw Bertha was waarschijnlijk de eerste vrouw die met haar kinderen van Mannheim naar Pforzheim reed in 1888, een afstand van 180 km.

De Daimler Motoren Gesellschaft werd opgericht door Gottlieb Daimler en produceerde auto's onder de naam "Mercedes". De dochter van de Oostenrijks-Hongaarse consul Emil Jellinek was hiervoor de inspiratiebron. Jellinek was namelijk een van de eerste grote klanten van Daimler door in 1900 36 auto's te bestellen.

In 1926 fuseerden beide bedrijven tot Daimler-Benz AG en werd besloten het merk Mercedes-Benz te gaan voeren.

Omtrent het gebruik van de driepuntige ster, omsloten door een cirkel, wordt gezegd dat het de bedoeling van Daimler was om motoren te bouwen voor gebruik te land, ter zee en in de lucht; vandaar de drie punten.

Vandaag de dag behoort Mercedes-Benz tot de "Big Three" van Duitse autofabrikanten die luxe modellen bouwen. Wanneer u een Mercedes-Benz gaat rijden, kunt u het beste van het beste verwachten. Dat is zelfs de slogan van Mercedes: ‘Das Beste oder nichts’.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensMercedes