ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz eCitan is de Bestelauto van het J...

Mercedes-Benz eCitan is de Bestelauto van het Jaar!

17-11-2023
Mercedes-Benz eCitan is de Bestelauto van het Jaar!

De Mercedes-Benz eCitan gaat er met de titel vandoor: Bestelauto van het Jaar 2024. Dat werd bekendgemaakt op de Fleet Expo, waar jaarlijks de beste bedrijfswagen wordt uitgekozen. De Mercedes-Benz eCitan neemt de eer over van de Renault Kangoo E-Tech. De Nissan Townstar werd uitgeroepen tot Belofte van het Jaar 2024, in opvolging van de Volkswagen ID.Buzz. Er valt steeds meer te kiezen in het aanbod van elektrische bestelauto’s die u kunt leasen bij ActivLease. Dat is ook nodig met de komst van zero-emissiezones voor bedrijfsauto’s in Nederland.

Mercedes eCitan en Nissan Townstar gebouwd op hetzelfde platform

Opvallend is dat zowel de eCitan als de Townstar gebouwd zijn op hetzelfde platform en uit dezelfde fabriek komen. Deze gedeelde basis blijkt een aantrekkelijke fundering te zijn, gezien de vorige winnaar, de Renault Kangoo E-Tech, óók op het platform is gebouwd. Wat verder opvalt: de top 5 beste bestelauto’s dit jaar bestaat volledig uit elektrische voertuigen. En u kunt ze allemaal leasen bij ActivLease.

Mercedes-Benz eCitan is een ‘echte Mercedes’

De Mercedes-Benz eCitan werd bij de bekendmaking geprezen als een "echte Mercedes". De jury benadrukt met die uitspraak het luxegevoel en de comfortabele rijervaring, die vergelijkbaar is met die van een Mercedes-Benz bedrijfswagen met een traditionele motor. De eCitan scoort hoog op veiligheid en comfort, waarbij de hogere Total Cost of Ownership (TCO) ruimschoots wordt gecompenseerd. Merkwaardig is wel dat Mercedes op het gebied van duurzaamheid op de derde plaats staat, na Toyota en Ford.

Mercedes-Benz eCitan

Nissan Townstar Belofte van het Jaar

De Nissan Townstar maakte als elektrische nieuwkomer gelijk indruk en wordt bestempeld als een zeer interessante keuze voor lease, fleet en het mkb. Samen met de Interstar behaalt de Townstar de beste TCO-score en haalt hij ook bovengemiddeld veel punten binnen op functionaliteit. Vandaar dat de Townstar tot Belofte van het Jaar 2024 werd uitgeroepen door de jury.

Elektrische bestelauto zakelijk leasen bij ActivLease

Nieuwe elektrische bestelauto’s zoals de Mercedes eCitan komen op een perfect moment, want Nederland heeft veel emissievrije bedrijfswagens nodig. Nederland krijgt vanaf 2025 steeds meer zero-emissiezones in de stedelijke gebieden. Ondernemers die in de stad werken zullen daardoor behoefte hebben aan elektrische bestelauto’s. U kunt ze nu al uit voorraad leasen bij ActivLease of op maat bestellen. Onze vriendelijke medewerkers sturen u een vrijblijvende leaseofferte en kunnen ook adviseren bij de configuratie.

Lease acties voor de Mercedes Citan (Stadscombi) bij ActivLease

108cdi L1 Base 55kW
Mercedes Citan
Onderweg naar NL
108cdi L1 Base 55kW
   
Leaseprijs:
€ 315,-
45kWh L1 Pro - BESTELAUTO VAN HET JAAR
Mercedes Citan
Binnenkort
45kWh L1 Pro - BESTELAUTO VAN HET JAAR
   
Leaseprijs:
€ 577,-
45kWh L2 Pro - TOT 284 KM ACTIERADIUS
Mercedes Citan
Binnenkort
45kWh L2 Pro - TOT 284 KM ACTIERADIUS
   
Leaseprijs:
€ 603,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMercedes-Benz eCitan is de Bestelauto van het J...