ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Opel presenteert nieuwe Movano-e: grote elektrische bestelbus

27-05-2021

Opel presenteert nieuwe Movano-e: grote elektrische bestelbus

Na de elektrische Combo en Vivaro komt Opel nu ook met een elektrische versie van de Movano. De Movano-e is compleet nieuw en biedt dezelfde opties als de dieselmodellen. Met een actieradius tot 224 kilometer wordt het een uitstekende milieuvriendelijke oplossing én houdt u toegang tot milieuzones in de binnenstad. Later in 2021 komt de grote elektrische bestelwagen op de markt. U kunt dan uiteraard een leaseofferte aanvragen voor de Opel Movano-e bij ActivLease en profiteren van diverse subsidies!

Opel Movano afmetingen

De Movano is het grootste werkpaard van Opel en dat is te zien aan de afmetingen. Er is keuze uit maar liefst vier lengtematen en twee hoogtes, met een laadvolume van 8 tot maar liefst 17 kubieke meter! Het laadvermogen is maximaal 2,1 ton. Standaard biedt de nieuwe Movano bestelwagen drie zitplaatsen en dat is uit te breiden naar plek voor 7 personen met de dubbele cabine. Andere carrosserievarianten zijn ook mogelijk, zoals een chassis cabine en platform cabine voor speciale opbouw en conversies.

2 accu’s en actieradius tot 224 kilometer

De elektrische versie krijgt de naam Movano-e en is beschikbaar met twee opties voor de accu. Met het 37 kWh accupakket komt de bestelwagen tot 117 kilometer (WLTP). Voor klussen buiten de stad is er de grote 70 kWh accu, die is goed voor een actieradius van 224 kilometer. Daarnaast is er een regeneratief remsysteem, dat energie terugwint tijdens het afremmen. En onder de motorkap? De Movano-e heeft een geluidloze elektromotor met 90 kW vermogen en 260 Nm koppel. Bovendien hoeft u in tegenstelling tot bij de dieselversies nooit meer zelf te schakelen. Lekker comfortabel dus.

Opel elektrische bedrijfsauto's

Opel Movano-e rijhulpsystemen

Nieuwe leaseauto’s hebben tegenwoordig een groot aantal rijhulpsystemen aan boord en ook bedrijfsauto’s worden steeds veiliger. De nieuwe Opel Movano heeft bijvoorbeeld functies als Automatic Safety Brake, Blind Spot Warning, Hill Descent Control en Lane Departure Warning. Ongetwijfeld zijn systemen als een achteruitrijcamera, parkeersensoren, vermoeidheidsassistent en Front Collision Alert, die we al tegenkwamen in de nieuwe Opel Vivaro, eveneens beschikbaar.

Toegang tot milieuzones

Met de Opel Movano-e maakt u uw bedrijf futureproof. Vanaf 2025 hanteren veel Nederlandse steden namelijk een zero-emissiezone waar dieselbusjes niet meer in mogen. Alleen elektrische bedrijfswagens zoals de Movano-e komen dan de binnenstad nog in. ActivLease heeft al een ruim aanbod elektrische bedrijfsauto’s van Opel en andere merken waarmee u na 2025 gewoon in milieuzones mag blijven rijden en bezorgen.

Opel Movano-e leasen bij ActivLease

Vanaf de tweede helft van 2021 levert ActivLease alle uitvoeringen van de nieuwe Opel Movano en Movano-e. Prijzen van de elektrische versie zijn nog niet bekend maar overstappen is aantrekkelijker dan ooit. U profiteert namelijk van 5.000 euro subsidie en andere fiscale voordelen! Wilt u meer weten over de voordelen of welke elektrische bedrijfsauto geschikt is voor u? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOpel presenteert nieuwe Movano-e: grote elektri...