ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Opel Combo-e Cargo heeft een pri...

De elektrische Opel Combo-e Cargo heeft een prijs en is deze herfst te leasen

10-09-2021

De elektrische Opel Combo-e Cargo heeft een prijs en is deze herfst te leasen

De orderboeken zijn per direct geopend voor de nieuwe compacte elektrische bestelauto van Opel, de Combo e-Cargo. Deze herfst wordt hij leverbaar bij ActivLease en de rijprestaties worden erg indrukwekkend. De elektrische Opel Combo is minstens zo praktisch als de uitvoeringen met traditionele benzine- of dieselmotoren. Naast de Vivaro-e en de Movano-e heeft Opel eind dit jaar nu al zijn bedrijfswagens voorzien van een elektrische variant.

Twee lengtes

De elektrische Opel Combo e-Cargo komt in twee verschillende lengtes; de normale van 4,4 meter lang en de XL-variant van 4,75 meter. De normale variant is er vanaf 27.599 euro en de de XL-variant is er vanaf 28.699. Het laadvermogen is gelijk met 800 kg en het maximale trekgewicht is een indrukwekkende 750 kg. De 4,4 meter lange e-Cargo kan 3,3 tot 3,8 m3 aan laadvolume vullen terwijl de XL-variant tot wel 4,4 m3 haalt.

Opel Combo-e Cargo

Hoog vermogen en actieradius

Maar waar wordt de Opel Combo e-Cargo door aangedreven? Dat is een krachtige elektromotor met 136 pk vermogen en 260 Nm koppel. De stroom komt uit een 50 kWh groot accupakket dat u gewoon in een half uurtje bijna volledig kan opladen bij een snellader van 100 kW. Dat hoeft niet snel want de WLTP-actieradius is een behoorlijke 275 km. De batterij is tussen voor- en achteras geplaatst en neemt daardoor geen plek van de laadruimte in.

Opel Combo-e interieur

Bestelauto van het Jaar 2021

Maar de Opel Combo e-Cargo is niet alleen heel praktisch, hij is ook ontzettend veilig. Het busje komt met Forward Collision Alert met voegangersbescherming uitgerust, evenals een automatisch noodstopsysteem en Surround Rear Vision. Daarmee houden twee camera’s achter en aan de zijkant uw dode hoeken extra goed in de gaten. Geen wonder dat dit model tot Bestelauto van het Jaar 2021 is uitgeroepen.

Opel Combo e-Cargo leasen bij ActivLease

De Opel Combo e-Cargo is al te leasen bij ActivLease met benzine- of dieselmotor. U kunt ook de elektrische variant bestellen, waarvan de levering binnenkort begint. Neem contact op met onze vriendelijke medewerkers om alle voordelen van elektrisch rijden voor uw onderneming te bespreken en voor een vrijblijvende leaseofferte. Bij ons least u ook de Vivaro-e, de middelgrote bedrijfswagen van Opel volledig elektrisch.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Opel Combo-e Cargo heeft een pri...