ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogPorsche Panamera Turbo S E-Hybrid heeft maar li...

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid heeft maar liefst 680 pk

28-02-2017

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid heeft maar liefst 680 pk

Een verrassende aankondiging van Porsche. De Duitsers hebben de 4-liter V8-motor van de Panamera Turbo gepakt en hem gekoppeld aan een elektromotor. Het resultaat is de Panamera Turbo S E-Hybrid, met een duizelingwekkend vermogen van 680 pk en 850 Nm! Bij ActivLease zijn we al aan het dagdromen over het comfort van een luxe limousine met de prestaties van een supersnelle sportwagen.

Plug-in Porsche

Het Biturbo-blok in de nieuwe plug-in hybride is dus een machtige 4-liter V8 van 550 pk, die wordt bijgestaan door een 136 pk-sterke elektrische motor. De aandrijfkracht wordt over het all-wheel drive systeem verdeelt door een achttraps DPK-transmissie. Porsche tovert nog wat indrukwekkende cijfers uit de hoge hoed. De Panamera Turbo leent een boost strategie van de 918 Spyder, waarmee de elektromotor voor een extra krachtimpuls kan zorgen. Daarmee is hij in staat om van 0-100 km te accelereren in slechts 3,4 seconden en behaalt hij een topsnelheid van 310 km/u.

Opladen in 6 uur

In de ‘E-Power’ modus heeft de auto een theoretisch bereik van 50 emissievrije kilometers. Daarna kan de batterij in zes uur weer volledig worden opgeladen. Met een optionele 7,2 kW interne lader kan dat al in slechts 2,5 uur. Porsche beweert dat de plug-in een verbruik heeft van 2,9 l/100 km en een CO2-emissie van 66 gr/km.

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Leverbaar vanaf juli

Vanaf juli beginnen de eerste Europese leveringen, maar de nieuwe Panamera is nu al te bestellen. Prijzen voor de Turbo S E-Hybrid beginnen bij 198.600 euro, met o.a. standaard luchtvering, keramische remmen en 21 inch lichtmetalen velgen in 911 Turbo Design. Hij is daarnaast beschikbaar als Executive uitvoering met een 150mm grotere wielbasis en achterasbesturing. Aan deze variant hangt Porsche een prijskaartje van minimaal 212.300 euro.

De Panamera Turbo S E-Hybrid bestellen bij ActivLease

Op de Autosalon van Genève (9-19 maart) zal het model uitgebreid tentoon worden gesteld. Blijf onze nieuwspagina dus volgen voor meer info over de Panamera en andere modellen. De nieuwe Panamera bestellen kan nu al bij ActivLease. Een offerte aanvragen voor een andere Porsche leaseauto kan natuurlijk ook. Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord voor vrijblijvend lease-advies. ActivLease is uw Porsche leaseintermediair!

Bron: Porsche persbericht

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPorsche Panamera Turbo S E-Hybrid heeft maar li...