ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Subtiele verbeteringen in de nieuwe Seat Mii

21-09-2016

Subtiele verbeteringen in de nieuwe Seat Mii

De nieuwe Seat Mii is een feit en de fabrikant heeft gelijk de orderboeken geopend voor de compacte in Slowakije gebouwde auto. De aanpassingen zijn klein maar pakken positief uit voor u, de leaserijder. Er komen nieuwe uitvoeringen van de Seat Mii en ook de standaard uitrusting is luxer geworden. U kunt per direct een leaseofferte aanvragen voor de nieuwe Seat Mii.

Seat Mii by Cosmo en overige uitbreidingen

Aan de buitenkant wordt weinig veranderd aan de Seat Mii behalve dat de stadsauto standaard met LED-verlichting komt. De nieuwe lakkleur Costa Blue is toegevoegd aan het assortiment en u kunt nu ook voor een sport-uitvoering kiezen of een Mii by Cosmo-uitvoering. Die laatste is paars (zoals op de foto te zien) en bedoeld voor de vrouwelijke chauffeurs.

Meer luxe in het nieuwe interieur

Van binnen zijn er meer zichtbare veranderingen. Zo is het dashboard van de nieuwe Mii totaal anders, voorzien van onder meer een geïntegreerd audiosysteem. De rijke uitrusting van de Seat Mii wordt in nagenoeg alle uitvoeringen voorzien van regen- en lichtsensoren. Een lekkere toevoeging aan deze betaalbare stadsauto!

Seat Mii 2016

Lease de nieuwe Seat Mii nu bij ActivLease

Startmodel is de Seat Mii Reference met een 1.0 MPI 60 pk benzinemotor. Het is de driedeurs uitvoering, voor een kleine verhoging van het leasebedrag upgrade je naar een vijfdeurs. De nieuwe Seat Mii kan per direct door ActivLease besteld worden. Onze adviseurs berekenen zo een leaseofferte uit voor de Seat Mii. Wacht niet langer en ga voor de nieuwste en hipste stadsauto met een Seat Mii lease.

Tags
Seat
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogSubtiele verbeteringen in de nieuwe Seat Mii