ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla leasen wordt duurder. Nog één week om goedkopere Tesla te scoren!

11-03-2019

Tesla leasen wordt duurder. Nog één week om goedkopere Tesla te scoren!

Onlangs maakte Tesla bekend dat het een groot deel van zijn fysieke winkels gaat sluiten om de goedkopere Tesla Model 3 variant te bekostigen. Bovendien kan het bestellen van een Tesla nu uitsluitend online. De elektrische autobouwer komt echter deels terug op zijn besluit en gaat een kleiner aantal winkels sluiten dan verwacht. Met als gevolg dat de meeste Tesla modellen zeer binnenkort weer duurder worden. Lees snel verder en ontdek hoe u nog kunt profiteren van een goedkopere Tesla bij ActivLease!

Tesla’s worden 3% duurder

Tesla gaat slechts de helft van het verwachte aantal winkels sluiten. Sommige vestigingen worden heropend, terwijl de sluiting van andere locaties zal worden heroverwogen. Als gevolg moet de prijsverlaging op de huidige modellen deels worden teruggedraaid. Tesla auto’s worden wereldwijd gemiddeld met zo'n 3% duurder. Dit geldt voor de huidige Tesla Model 3, Model S en Model X varianten. Voor de goedkopere Model 3 variant die onlangs is aangekondigd en later dit jaar naar Nederland komt veranderd er niets.

Tesla range 2019

U heeft nog tot 18 maart

Interesse in het zakelijk leasen van een Tesla? Dan heeft u nog tot 18 maart om te profiteren van de huidige, goedkopere vanafprijzen. Bestelt u na die datum een Tesla, dan gelden de nieuwe, duurdere prijzen. Het is dus in uw voordeel om meteen te beslissen! Bekijk onze Tesla voorraad en vraag vandaag uw persoonlijke leaseofferte aan. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u bij het samenstellen van een Tesla Model 3, S of X.

Tesla Model 3Tesla Model STesla Model X

Voordelig Tesla leasen kan bij Activlease

Bij ActivLease heeft u meer mogelijkheden om voordelig een Tesla te leasen. Als elektrisch lease intermediair hebben wij nog diverse Tesla's uit 2018 beschikbaar met lagere netto bijtelling. Op deze voorraadmodellen profiteert u van het lage bijtellingspercentage van vier procent over de gehele fiscale waarde. Zeer interessant dus voor een zakelijke lease. Bovendien zijn deze auto’s snel leverbaar en vol uitgerust. Maar op = op, dus zorg dat u er snel bij bent!

Bron: Tesla

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla leasen wordt duurder. Nog één week om goe...