ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 productie gestart! Levering Neder...

Tesla Model 3 productie gestart! Levering Nederland volgt later

05-07-2017

Tesla Model 3 productie gestart! Levering Nederland volgt later

Groot nieuws waar verscheidene leaserijders reikhalzend naar uit hebben gekeken. De productie van de Tesla Model 3 start vrijdag 7 juli officieel! Tesla oprichter Elon Musk maakte dat bekend. Hij kondigde ook aan dat de eerste 30 Tesla Model 3 auto’s op 28 juli aan klanten overhandigd worden tijdens een ‘handover’ party. De wachttijd voor de Tesla Model 3 is lang maar de Amerikanen verwachten de productie eind 2017 te kunnen verhogen naar tienduizenden per maand. ActivLease verwacht dat u de Tesla Model 3 in 2018 kan leasen in Nederland maar u moet rekening houden met een lange levertijd.

400.000 Tesla Model 3 bestellingen

De Tesla Model 3 is een minimalistische elektrische sedan die veel gebruik maakt van reeds bestaande Tesla technologie. Elon Musk wil met de Model 3 een elektrische leaseauto bieden voor een bredere doelgroep. Door het aantrekkelijke prijskaartje heeft Tesla reeds 400.000 bestellingen mogen ontvangen wereldwijd. De Tesla Model 3 productie kan 2 weken eerder dan gepland starten en wordt door de grote vraag per direct opgevoerd.

Tesla Model 3

Productie stijgt naar 20.000 in december

Musk schrijft op zijn Twitter pagina dat hij in augustus 100 Tesla Model 3 leaseauto’s kan afleveren. In september schaalt dat op naar 1500 elektrische auto’s en vanaf december moeten 20.000 Tesla Model 3 modellen maandelijks uit de fabriek rijden.

Tesla Model 3 leasen? Neem contact op met ActivLease

U kan de Tesla Model S en Tesla Model X reeds uit voorraad leasen bij ActivLease. Met 4 procent bijtelling is een volledig elektrisch aangedreven leaseauto uiterst voordelig. De Tesla Model 3 zal niet in 2017 leverbaar zijn in Nederland. ActivLease verwacht dat eind 2018 Tesla bestellingen voor Nederland kan voldoen. U kan onze vriendelijke leaseprofessionals contacteren om geïnformeerd te blijven over het laatste leasenieuws omtrent de Tesla Model 3.

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 productie gestart! Levering Neder...