ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogVerrassing! De Tesla Model Y levering is begonnen

Verrassing! De Tesla Model Y levering is begonnen

20-03-2020

Verrassing! De Tesla Model Y levering is begonnen

De Amerikanen hebben bevestigd dat Tesla deze week is begonnen met de levering van de Tesla Model Y. Voorlopig worden eerst de orders in eigen land voldaan, maar de levering zou oorspronkelijk starten in de herfst. Tesla-directeur Elon Musk liet in december al glippen dat de Model Y levering mogelijk vroeger zou starten. U kunt de Tesla Model Y nu bestellen bij ActivLease!

Tesla Model Y levering gaat snel

De marktintroductie van de Tesla Model Y gaat zo waarschijnlijk veel sneller en beter verlopen dan die van de (ook zeer populaire) Tesla Model 3. De elektrische autofabrikant had moeite om aan de hoge vraag van de Model 3 te voldoen, maar inmiddels zijn die leveringsproblemen verleden tijd en behoort het model tot de beste en meeste geliefde elektrische leaseauto’s.

Tesla Model Y actieradius

De Tesla Model Y Longe Range belooft wederom een fenomenale elektrische topper te worden. De actieradius van het model is gemeten op circa 505 kilometer. De Tesla Model Y Performance-uitvoering weet 480 km te halen op een lading.

Wanneer komt de Tesla Model Y naar Nederland?

Alle Model Y uitvoeringen worden in de toekomst leverbaar bij ActivLease. De Nederlandse levering staat voor nu gepland voor 2021, maar we houden onze vingers gekruist dat de levering hier ook eerder start. Onze vriendelijke medewerkers kunnen u op de hoogte houden van het laatste Tesla Model Y-nieuws. Neem contact met ze op om dit verder te bespreken.

De eerste enthousiaste autoreviewers hebben al video’s gemaakt van hun Tesla Model Y-ervaring. Bekijk hieronder een greep daaruit!

Tesla Model Y leasen bij ActivLease

Het moge duidelijk zijn, Tesla-fans zijn weer helemaal weg van de Model Y! U kunt nu de Model Y bestellen bij ActivLease en wij hebben de Tesla Model S, Model X en Model 3 tevens op voorraad. Bekijk direct online welke uitvoering het beste bij u past of vraag onze vriendelijke medewerkers een vrijblijvende leaseofferte te maken.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.