ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVerwacht in 2017: de Opel Ampera-e

Verwacht in 2017: de Opel Ampera-e

20-05-2016

Verwacht in 2017: de Opel Ampera-e

Naar verwachting zal Opel in de loop van 2017 een nieuwe volledig elektrische auto op de markt brengen: de Opel Ampera-e. Natuurlijk kunt u deze straks ook leasen via ActivLease.

Zoals Opel zelf aangeeft, is de nieuwe Ampera-e revolutionair! Tussen 2016 en 2020 schrijft Opel geschiedenis door 29 (!) nieuwe modellen te introduceren; de Opel Ampera-e is daar één van.

Even wat feitjes over de Ampera-e

Dit vijfdeurs-model kan straks vijf personen vervoeren en heeft een grotere actieradius dan de meeste elektrische voertuigen, namelijk ruim 300 kilometer.  Een uurtje laden levert al 80% vulling van de accu. Nog een belangrijk detail: Opel belooft dat de prijs bereikbaar zal zijn.

Opel heeft met de oorspronkelijke Ampera veel expertise opgedaan, deze zijn duidelijk verwerkt in deze nieuwe Ampera-e. Deze nieuwe Ampera-e combineert innovatie met elektrische mobiliteit en geavanceerde connectiviteit en creëert daardoor puur rijplezier.

Mary Barra, CEO bij General Motors geeft aan, dat de baanbrekende technologie van de Ampera-e een belangrijke stap is op weg naar de realisatie van de visie.  General Motors en Opel zijn er namelijk van overtuigd, dat elektrisch aangedreven auto’s een bepalende rol zullen spelen in de toekomstige mobiliteit.

Wat biedt de Opel Ampera-e u eigenlijk?

Allereerst een verrassend ruim interieur. Het accupakket is namelijk geplaatst in de bodem van de auto, daardoor ontstaat er ruimte voor 5 zitplaatsen en met 480 liter is de kofferruimte echt wel riant te noemen.

Het totale gewicht van de Ampera-e zal zo’n 1.600 kilo gaan bedragen, dat is inclusief 400 kilo voor de accu’s.

Daarnaast heeft de Ampera-e voldoende technische snufjes aan boord, zoals Opel-OnStar, en de nieuwe infotainmenttechnologie, zoals Apple CarPlay en Android Auto.

Wilt u straks wel de Opel Ampera-e leasen?

Dan adviseer ik u om contact op te nemen met het professionele team van ActivLease.  Prijzen van deze bolide zijn nu helaas nog niet bekend, maar het zal een beetje in de range van de 30.000 euro gaan bedragen.  Met een bijtellingspercentage van 4% maakt dit de Opel Ampera-e wel erg aantrekkelijk om te leasen. En als u least, doet u dat natuurlijk via ActivLease!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVerwacht in 2017: de Opel Ampera-e