ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Video: bekijk het Polestar 2 interieur in 360 graden

22-04-2020

Video: bekijk het Polestar 2 interieur in 360 graden

De Polestar 2 is de aanvoerder van een heel nieuwe generatie elektrische auto’s en misschien wel de grootste concurrent voor de Tesla Model 3. Met een strakke performance, hoogwaardig design en een groot rijbereik van bijna 500 km maakt de nieuwkomer een hoop tongen los. Maar hoe ziet de auto er eigenlijk van binnen uit? Dat is nu uit iedere hoek te bekijken, gewoon vanuit huis. Meer weten? U kunt de elektrische Polestar 2 voordelig leasen door hem te bestellen bij ActivLease!

Veganistisch interieur

De Polestar 2 straalt pure vakmanschap uit, zoals we dat ook van een Volvo zouden verwachten. Het stuurwiel, de keuzehendel en de knoppen op de middenconsole vertonen duidelijk Zweedse trekjes. Er kan gekozen worden uit twee interieursoorten. Het standaard interieur heeft een zwart of grijs design met donkerkleurige houtpanelen en veganistische stoelbekleding. Er is ook een optioneel design waarbij de stoelen bekleed zijn met geventileerd nappaleder en het dashboard verfraaid wordt met lichtkleurige houtpanelen.

In het filmpje hieronder is het interieur in 360 graden te bekijken:

Rijke uitrusting

En wat zit er verder op de Polestar 2? Een hoop meer dan u waarschijnlijk zou verwachten. De Polestar 2 zit standaard bomvol extra’s zoals stoelverwarming, slimme koplampen, een Android infotainmentsysteem met tablet-achtig touchscreen en Polestar Digital Key. Ook voor het panoramisch glazen dak hoeft geen meerprijs te worden betaald. Verder heeft de auto meerdere camera’s en sensoren waarmee het hulp biedt bij het afremmen, sturen, afstand bewaren en parkeren.

U kunt de Polestar 2 vanaf deze zomer al zakelijk rijden!

Heeft u interesse in de Polestar 2? En wilt u straks als eerste kunnen instappen in deze indrukwekkende nieuwe elektrische auto? De eerste exemplaren van de Polestar 2 met 78 kWh Long Range accupakket en 470 km rijbereik worden naar verwachting vanaf juli geleverd. ActivLease was er op tijd bij en heeft een aantal productieplaatsen gereserveerd. Neem dus snel contact op met onze medewerkers voor een vrijblijvende offerte!

Lease acties voor de Polestar Polestar 2 bij ActivLease

63kWh Single Motor Standard Range 170kW aut
Polestar Polestar 2
Beste prijs
63kWh Single Motor Standard Range 170kW aut
Netto bijtelling:
€ 254,-
Actieradius:
474 km
Leaseprijs:
€ 609,-
78kWh Single Motor Long Range 170kW - LEVERING 2022!
Polestar Polestar 2
Actie
78kWh Single Motor Long Range 170kW - LEVERING 2022!
Netto bijtelling:
€ 281,-
Actieradius:
540 km
Leaseprijs:
€ 637,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: bekijk het Polestar 2 interieur in 360 g...