ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Video: EV WIJZER - Hoe schoon is elektrisch rijden nou echt?

19-11-2021

Video: EV WIJZER - Hoe schoon is elektrisch rijden nou echt?

Elektrisch rijden wordt gezien als duurzaam en schoon voor het milieu. Dit komt omdat een elektrische auto tijdens het rijden geen uitstoot heeft, terwijl benzine- en dieselauto's CO2 en andere schadelijke fijnstoffen uitstoten. Maar wat als we kijken naar het productieproces van de auto’s, waarbij stoom en brandstof wordt gebruikt? En het maken van de batterij? Is een elektrische auto dan nog steeds zo milieuvriendelijk? Wij bekijken het in de EV WIJZER.

Duurzaamheid begint al bij de productie

Er zijn meerdere factoren die meetellen bij hoe duurzaam een auto is. Vaak wordt gekeken naar de uitstoot tijdens het rijden (zero emission), maar het begint al bij de productie in de fabriek. Als we alleen al kijken naar het maken van brandstof als benzine en diesel, dan gaan hier vele vervuilende processen aan vooraf waar bovendien veel transport bij nodig is. Het duurt nog even voor elektrische auto's volledig klimaatneutraal geproduceerd worden. Maar elektriciteit, of het nou duurzaam opgewekt is of niet, kan rechtstreeks van het stroomnet naar de elektrische auto gaan.

Welkom bij de EV WIJZER

In deze videoreeks komt alles voorbij wat u moet weten als het gaat om duurzame mobiliteit. Achter elektrische auto’s zit veel nieuwe techniek en dat brengt andere termen met zich mee dan wat we gewend zijn. In de EV WIJZER beantwoorden we al uw vragen over de nieuwste elektrische auto’s, de technieken én elektrisch rijden. En als u dan klaar bent om zelf de elektrische overstap te maken, bent u bij ons natuurlijk aan het goede adres.

Ga naar ActivLease voor advies over elektrisch rijden

Twijfelt u of dit het juiste moment is voor u om over te stappen naar een elektrische leaseauto? Bij ActivLease kunnen we u van begin tot eind adviseren in wat het beste past bij uw situatie. Bovendien hebben wij nog diverse elektrische modellen op voorraad, zoals bijvoorbeeld de Kia EV6 uit het filmpje. Hierdoor kunt u dit jaar nog instappen! Zo profiteert u nog op de valreep van 12% bijtelling! Vraag gerust een vrijblijvende leaseofferte aan of neem contact op met onze lease adviseurs.

Lease acties voor de Kia EV6 bij ActivLease

58kWh RWD
Kia EV6
Beste prijs
58kWh RWD
Netto bijtelling:
€ 172,-
Actieradius:
400 km
Leaseprijs:
€ 536,-
77.4kWh RWD GT-Line - MEEST GEKOZEN
Kia EV6
Actie
77.4kWh RWD GT-Line - MEEST GEKOZEN
Netto bijtelling:
€ 256,-
Actieradius:
528 km
Leaseprijs:
€ 669,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: EV WIJZER - Hoe schoon is elektrisch rij...