ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Video: Volkswagen Passat GTE Connected Series in actie

21-10-2016

Video: Volkswagen Passat GTE Connected Series in actie

De Volkswagen Passat Variant GTE en Limousine GTE zijn nu met extra veel voordeel te leasen bij ActivLease en alleen nog in 2016 met maar 15% bijtelling. Rijk uitgeruste uitvoeringen van de uitstekende Passat GTE hybrids. U kan kiezen uit de Passat GTE Connected Series die met extra veel technologie en smartphone compatibiliteit is uitgevoerd. Maar wat kan de Volkswagen Passat GTE specifiek? In deze serie video’s onthult Volkswagen alle fantastische details.

Een introductie door Volkswagen-ontwerpers

Hoe heeft Volkswagen de geavanceerde hybride technologie in het model van de Passat gebouwd? Deze vraag wordt beantwoord in deze eerste commercial. Volkswagen-ontwerpers aan het woord over de Passat GTE hybrid technologie.

Het gemak

Maar gemak is eveneens belangrijk voor uw nieuwe leaseauto. Hier blinkt de Volkswagen Passat GTE Connected Series echt uit. De VW Passat GTE rijdt slim want hij bepaalt zelf wanneer de elektrische motor gebruikt kan worden. U mag zelf ook de rijstand aanpassen indien u dat nodig acht. Alles kan geregeld worden door eenvoudigweg een knop in te drukken. De Passat GTE Connected Series werkt ook met de Volkswagen app, waardeer veel handige functies direct via de smartphone zijn te besturen. In deze tweede video ziet u deze functies in actie.

Krachtige rijprestaties en prachtig design

De Volkswagen Passat GTE Connected Edition kan meer dan asfalt aan. U kunt gewoon offroad rijden en ook scherp bochtwerk is geen probleem voor de Passat GTE. Ook niet te onderschatten: u ziet er goed uit terwijl u doet doet. De Volkswagen Passat GTE Connected Series heeft de zakelijke uitstraling van de reguliere Passat maar dan net iets sensueler vormgegeven. Zoals Volkswagen altijd doet, is de GTE-uitvoering voorzien van subtiele blauwe details die het verfrissende concept van de hybrid benadrukken. Bekijk de prachtige beelden in deze laatste video van Volkswagen.

ActivLease heeft verscheidene uitvoeringen van de Volkswagen Passat Variant GTE Connected Series en de Volkswagen Passat Limousine GTE Connected Series nog beperkt op voorraad. U vindt nergens een scherpere leaseprijs voor de Passat GTE met deze uitrusting. Registreer in 2016 uw nieuwe hybride leaseauto, dan profiteert u nog van de 15% bijtelling. Deze regeling stopt in 2017 maar bij kentekenregistratie in 2016 blijft de 15% bijtelling 60 maanden geldig! Vraag een leaseofferte aan voor de Volkswagen Passat GTE Connected Series of neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie over de actie.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Volkswagen Passat GTE Connected Series i...