ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Video: Welke elektrische bedrijfswagen past bij uw onderneming?

04-06-2021

Video: Welke elektrische bedrijfswagen past bij uw onderneming?

De middelgrote bedrijfswagen is de populairste categorie onder de bedrijfswagens. Daar hebben sinds afgelopen jaar 4 populaire modellen van verschillende merken een elektrische variant gekregen: de Peugeot e-Expert, Opel Vivaro-e, Citroën e-Jumpy en Toyota Proace Electric. Dit zijn bussen van verschillende merken, maar technisch zijn deze bestelauto’s perfect te vergelijken. Welke kiest u voor uw onderneming?

Onder de motorkap identiek

Onder de motorkap beschikken al deze bussen over dezelfde elektromotor en hetzelfde accupakket. Het accupakket is te leasen met 50 kWh of 75 kWh capaciteit. Dit is goed voor een actieradius van respectievelijk 230 kilometer of 330 kilometer. Ook qua rijeigenschappen zijn de Peugeot, Opel, Citroën en Toyota identiek. Dat geldt ook voor de uitrusting die al dat niet optioneel aanwezig is. Overigens zijn deze elektrische varianten ook al nauwelijks anders dan de versies met brandstofmotor. Dit maakt de overstap naar een elektrische bedrijfswagen alleen maar eenvoudiger, want alles is nog even vertrouwd als eerst.

Er is nog steeds veel te kiezen

Ondanks dat de e-Expert, Vivaro-e, e-Jumpy en de Proace Electric dus op alle technische vlakken hetzelfde zijn, is er nog steeds genoeg te kiezen. Zo zijn er van elke bus verschillende hoogte- en lengtevarianten en cabine configuraties te leasen. Zo kunt u kiezen voor een grotere laadruimte, dubbele cabine, of voor een trekhaak. De verschillen die het meeste opvallen zitten in het uiterlijk. Elk merk heeft zijn elektrische bus voorzien van een eigen gezicht, passend bij hun eigen designtaal. Zo kunt u nog steeds een bus kiezen die aansluit op uw eigen smaak.

De experts van ActivLease zoeken voor u de best passende bus

Naast de verschillen in het uiterlijk zijn er per merk andere acties en voorwaarden van toepassing. Welke bus het beste bij u past hangt dus af van uw onderneming of het gebruik. ActivLease helpt u bij het vinden van de elektrische bedrijfsauto die bij u past en voorzien u zo van een onafhankelijk advies. Daarnaast kunt u bij ons zelfs proefrijden in onze eigen Peugeot e-Expert, om elektrisch rijden zelf te ervaren! Ook helpen we u op weg met subsidies als SEBA en MIA. U kunt hier direct een vrijblijvende leaseaanvragen voor een elektrische bedrijfswagen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Welke elektrische bedrijfswagen past bij...