ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen ontwikkelt oplaadrobot voor elektris...

Volkswagen ontwikkelt oplaadrobot voor elektrische auto's

20-07-2017

Volkswagen ontwikkelt oplaadrobot voor elektrische auto's

Volkswagen kondigt een samenwerkingsovereenkomst aan met robotfabrikant Kuka. De Duitsers geloven in de elektrische revolutie en willen robots ontwikkelen die elektrisch rijden nog verder automatiseren. Als het aan Volkswagen en Kuka ligt hoeft u over enkele jaren niet meer uit te stappen als u de leaseauto oplaadt. Een laadrobot de auto opladen zodat u iets anders kan doen. Volkswagen wil Kuka ook andere concepten en robotinnovaties laten ontwikkelen. De autofabrikant heeft reeds verscheidene elektrische auto’s beschikbaar om te leasen bij ActivLease.

“We werken hard aan het optuigen van de mobiliteit van morgen. Dat gaat niet alleen om innovatieve conceptauto’s, maar ook compleet nieuwe benodigdheden in de servicesector.” Zo wordt Matthias Müller (Foto links), CEO van Volkswagen AG geciteerd. Kuka gaat Volkswagen helpen met robotica voor elektrische auto’s en zelfrijdende auto’s.

Volkswagen e-smart Connect

Onder de noemer e-smart Connect-project ontwikkelt Kuka ten eerste een robot die batterijen van elektrische VW auto’s kan opladen. De robot zal volledig zelfstandig een elektrische auto opladen die op een parkeerplaats parkeert. Een elektrische auto compleet opladen vergt minstens een half uur. Een geautomatiseerd laadsysteem zou uitkomst bieden aan leaserijders die hun tijd anders willen besteden.

Matthias Müller Volkswagen

Volkswagen e-Up en e-Golf leverbaar voor een elektrische lease

Volkswagen investeert zwaar in alternatieve aandrijvingen zoals elektriciteit. Eind 2018 hopen de Duitsers tien volledig elektrische modellen op de markt te zetten. In 2025 moet dat een uiterst indrukwekkende dertig modellen worden. U kan nu reeds de Volkswagen e-Golf en de Volkswagen e-Up leasen en profiteren van een vriendelijke 4 procent bijtelling. Vraag een leaseofferte aan en neem contact op met onze vriendelijke leaseprofessionals.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen ontwikkelt oplaadrobot voor elektris...